Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Milyen számotokra az álomférfi?
Figyelt kérdés
2015. júl. 16. 17:51
11/15 anonim válasza:
10: Ezt eladom egy hollywoodi rendezônek, OK? :D
12/15 anonim válasza:
Te #10, hallod-e, nem semmi igényeid vannak, csak ámultam-bámultam. Most komolyan. Nem azt mondom hogy hazudsz, mert nyilván nem, csak azt, hogy ez a miliő nem alkalmazható túlságosan sok pasira. Mégis, szerinted hány ilyen van?
13/15 anonim válasza:
10 vagyok: 12, mégis, ebből mi volt a nagy igény? :D Ami az én igényem lenne a felsoroltakból, az az lenne, hogy törődjön velem, odafigyeljen rám, szexeljünk sokat és.. és kb ennyi. A többi csak ráadás. De ettől lesz álomférfi :) Másnak gondolom meg a leírásomtól is borsózik a háta, hogy basszus, hogy lehet ilyen emberrel együtt élni, hát ő sosem tudna rá se nézni hasonlóra. Tehát érted, az, hogy nekem álomférfi és nekem tökéletes, az egy dolog, nem kell belőle még egy, nekem ő egymagában is elegendő. Az, hogy másnak mi az álomférfi, azt nem tudhatom. De biztosíthatlak, hogy több nőnek vannak az enyémhez hasonló elképzelései, mint a korábbi válaszolókéhoz, ahol ugye a pénzt és bunkóságot emelitek ki. Abból nem lehet tartós kapcsolatot felépíteni, értelmes ember ezzel tisztában van. Az nem az én hibám, ha nem értelmes embereknél próbálkoztok...
14/15 anonim válasza:
Na igen, a ráadás az amit sok nő elvár, de nincs mire, mert ő maga nem akar teljesíteni semmit (kezdeményezni se hajlandó) hanem csak beleülni a kényelembe oszt lébecolni, érted...
Tipikus példája amikor a leves drágább, mint a hús :)
15/15 anonim válasza:
Nekem a legfontosabb, hogy okos legyen. Imádom ha egy pasi nálam okosabb. Persze emellett számít az is, hogy legyen humora kedves legyen és tudjon romantikus is lenni. Jó ha van ideje rám de nem várom el, hogy csak én létezzek az életében. Persze gondolom a kérdező külső tulajdonságra kíváncsi. Nekem mindegy milyen színű a szeme vagy a haja. Emellett igazán tetszenek a sportos de nem kigyúrt fiúk. Semmiképp ne legyen páva. Legyen kb 19 és 25 között. Így nagyhirtelen ennyi jutott eszembe. Ha valaki ismer ilyet szólhat ;D 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!