Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jót tettem?
igaz picit régebbi esemńy ez. Februári. Valentin napkor vettem a páromnak ajándékot. ilyen kis apróságot. 3 éve vagyunk együtt. este együtt is voltunk akkor terveztem odaadni. párom úgy tett mindha nem is lenne Valentin nap. semmit se kaptam tőle így aztán én se dtam neki oda. szerintetek oda kelett volna adnom? ( eddig minden éven vettünk egymásnap kis apróságot). Nemakartam őt se meg magamat se kellemetlen helyzetbe hozni mivel láttam hogy ő semmivel se készült
25/N
Február óta ezen rágódsz??
És még vannak emberek akik azt akarják, hogy nők is indulhassanak az olimpián! Ezt meg kéne nekik mutatni.
vagy pl. régen mindig olyan aranyosan becsomagolta a karácsonyi ajándékomat is ( ő saját kezűleg azt értékeltem a legjobban). Utolsó kaŕácsonyra már azt se. aztán meg jött ez a Valentinos dolog.
nyilván ezek apróságok ( csak nemértem 2 évig ez miért volt és az utolsó 1 évben miért nincsen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!