Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szidják itt sokan a jó pasikat, miközben velem pont, hogy csak azok rendesek?
Apró vétek alatt olyat értek, mint pl. ismerkedésnél a shit-teszt elbukása, a nem passzoló öltözet, egy meggondolatlan mondat...
Bármi lehet, csak indokot kell találni.
#12: "... a csúnyább pasijaim csak kihasználtak..."
El tudom képzelni, hogy mennyire nagy lehetett a szerelem, ha utólag így vélekedsz róluk. Nem vagy korrekt velük szemben!
Az én életemben is volt egy nő, átlagos lány volt volt akkoriban, de hihetetlenül megtetszett, mielőtt meg szerettem volna ismerni, de nem jött össze. Évekig figyelgettem utána Iwiw-en, Facebookon, és gusztustalanul elhízott, önmagára semmit nem adó, igénytelen nő lett belőle, amit több ismerősöm is megerősített. De nem azért szidom külsőre, mert valamit meg akarok torolni, vagy ilyesmi, hanem tényleg elcsúnyult. Ha még mindig úgy tartaná magát, ahogyan 10-12 évvel ezelőtt, egy szavam sem lehetne rá.
Szóval te meg benyögöd ezt a "csúnyább pasijaim" szösszenet, hát... mit mondjak... én sem vagyok egy nagy eresztés, de ilyen véleménnyel az exeidről én sem jönnék össze veled mindezek után, ha egy esetleges szakítás után 100%-os a garancia egy hasonló degradálásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!