Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiltott szerelem?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok, nagyon! Tudom, hogy nem lenne szabad, van párom. Nem történt megcsalás, fizikai értelemben. Küzdôttem az érzés ellen, de vesztettem. 7 hónapja másra se tudok gondolni. A másik fél tud az érzéseimről,sőt a párom is sejti. Sok kellett ahhoz, hogy idáig jussunk, de a párom csak akkor kezdett változtatni, mikor azt érezte, hogy elveszít. Próbáltam elfelejteni, de nem megy! Próbáltam nem szeretni, az se megy. Mit lehet még tenni ebben a helyzetben?
Még egyszer leírom: A punád más férfi farkát akarja. Ennyi bőven elég is.
2015. júl. 12. 22:08
22/32 anonim válasza:
Voltam ilyen cipoben, halalos szerelem, kozben volt/van ferjem mi sem csinaltunk fizikalisan semmit, halal szenvedes egy evig, majdnem rament a hazassagom....aztan nem azt mondom h elmult, de elhalvanyult, honapok ota nem talalkoztunk es nem beszeltunk es MINDEN EGYES NAP eszembe jut...de mar nem faj:-))
Sot konkretan orulok h nem hagytam el erte a ferjemet. A ferjemmel sokkal jobb a hazassagom mint volt, jobban ertekelem ot, de ehhez az is kellett h ezt atbeszeljuk.
Sejtette, en pedig oszinten elmondtam neki es nem volt balhe, a hangjat sem emelte fel, egyszeruen csak elfogadta es feltetel nelkul szeret. Ez persze csak azert mukodik mert szuper ferjem van.
A te helyxetedet nem is,erem, ha tenyleg a pasi az igazi akkor hagyd el a ferjed, ezt csak te erzed igazan de barhogy is dontesz, hidd el jo lesz.
2015. júl. 12. 22:11
23/32 anonim válasza:
Próbálod menteni, de kinek? Kinek akarod megmenteni, mert úgy tűnik, hogy leginkább a párodnak.
2015. júl. 12. 22:11
24/32 anonim válasza:
22 ha dugtal volna, a ferjed kibsz mint a szel. A ferfit nem erdekli, hogy kivel romantikozol, amig vele fekszel le. /gondoltam szolok, mielott azt gondolod, annyira szuper a ferjed, h egy jovo heti felrekurast is megbocsat/
2015. júl. 12. 23:19
25/32 A kérdező kommentje:
Trance4L nálad a pont! Igen, ez a helxzet!
2015. júl. 13. 06:38
26/32 A kérdező kommentje:
21es nem erről van szó, de úgy látszik, te lelki életről még nem hallottál, nőiről meg végképp nem, nagyon fiatal lehetsz, és az agyad csak egy rugöra jár.
2015. júl. 13. 06:43
27/32 A kérdező kommentje:
24es nincs szó félrelépésről, és nem is lesz. Vagyok annyira gerinces, hogy egyszerre 1 kapcsolat, a másik fél is ilyen. Hogy a kapcsolatom mit bír ki, azt meg végképp nem tudhatod.
2015. júl. 13. 06:47
28/32 anonim válasza:
Szóval szépeket mondott neked (ez a "törődött veled" rész), és általában valami újdonságot hozott az ellaposodott kapcsolatodba (ez meg az "odafigyelt rád" rész). Én értem az érzéseidet, de ez egy döntés. A nő az eszével is szeret, és neked tudnod kell, mit vállalsz: a régit újjáépíted a pároddal, vagy egy újat kezdesz. Mert a szerelem elmúlik, és tudnod kell, ő sem lesz mindig olyan megértő és törődő. A kérdés az, melyikkel tudnád leélni az életedet.
2015. júl. 13. 08:29
29/32 A kérdező kommentje:
Nem mondott szépeket, meghallgatott, tanácsot adott, ha szomorú voltam/vagyok próbál felvidítani. A döntés rég megszületett, csak az érzés van még
2015. júl. 13. 09:00
30/32 anonim válasza:
Nem-nem. Ha téged még jelenleg is megért és felvidít az a fiú, akkor te nem döntöttél el semmit. Majd ha megszakítod vele az összes kapcsolatot, akkor mondhatod, hogy döntöttél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!