Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tiltott szerelem?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok, nagyon! Tudom, hogy nem lenne szabad, van párom. Nem történt megcsalás, fizikai értelemben. Küzdôttem az érzés ellen, de vesztettem. 7 hónapja másra se tudok gondolni. A másik fél tud az érzéseimről,sőt a párom is sejti. Sok kellett ahhoz, hogy idáig jussunk, de a párom csak akkor kezdett változtatni, mikor azt érezte, hogy elveszít. Próbáltam elfelejteni, de nem megy! Próbáltam nem szeretni, az se megy. Mit lehet még tenni ebben a helyzetben?
Mit lépek? Semmit! Várok...,hátha elmúlik, ha nem, akkor lassú haldoklás lesz.
2015. júl. 12. 19:34
12/32 anonim válasza:
"Ugyanis én vagyok a nő! :-)"
Ebben én 6000% ig biztos voltam, ugyanis egy férfi nem csinál ilyent. Te nem szerelmes vagy, hanem jobb partinak gondolod a másik fasit, és beledöglesz, amig nem tudod meg milyen lenne végre egy pénzesebb/magasabb/jóképűbb/izmosabb ( tetszés szerint válassz egyet, esetleg többet) hapsival.
Ne szivaasd a jelenlegit, pláne ne hőzöngjél neki azon, hogy változtasson, mert te is tudod, h kvára nem vele van a baj, hanem veled.
2015. júl. 12. 19:36
13/32 anonim válasza:
" Ugyanis én vagyok a nő! :-)"
Lényegtelen, a lényegen nem változtat. Nem szereted már a jelenlegi párod, mert más férfi után viszket a puncid.
2015. júl. 12. 19:40
14/32 anonim válasza:
"A másik fél tud az érzéseimről"
És a másik fél mit mond? Hogy vagytok? Ő mit érez?
A fellángolások nem tartanak 7 hónapig. Ebből vagy szakítás lesz, vagy nagyon pocsék lesz a kapcsolatotok. Most lépjetek, míg megvan a szeretet. Később rosszabb lesz.
2015. júl. 12. 19:41
15/32 anonim válasza:
gondolom kifelejtette, hogy a másik fél szintén kapsolatban van ésvagy házas.
2015. júl. 12. 19:42
16/32 A kérdező kommentje:
A másik fél nincs kapcsolatban, és nem szívatom a jelenlegi párom, nincs szó pénzről, kinézetről, stb. Ezek legkevésbé fontosak. Leírom mégegyszer érzések állnak szemben egy hosszú kapcsolattal.
2015. júl. 12. 19:53
17/32 anonim válasza:
"érzések"
Ugye ezek nem valós dolgok. Ilyenformán nem jelent semmit. Ezért is van az, hogy nem hihető, amikor azt állítja valaki, hogy a másik nem is jobb, csak valami "megmagyarázhatatlan" van. Az van amit fentebb mondtam. Ne kényszeritsd a elenlegit változásra, mert tudod, hogy nem lesz eredménye, az "érzéseid" mindig ott maradnak. Tudom ciki bevallani, de ettől még ez a helyzet.
2015. júl. 12. 20:29
18/32 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadö, hülyeséget írsz, nincs szó kényszerről, szeretetet nem lehet zsarolással elérni. Sajnállak, ha neked az érzések semmit nem jelentenek. Ahhoz, hogy egy kapcsolat működjön, mindkét félnek kell tennie. Csak van olyan, hogy ezt valamelyik fél későn ismeri fel.
2015. júl. 12. 20:37
19/32 anonim válasza:
18, akibe "szerelmes" vagy mit tett? Tudom én, hogy könnyű kivülről jött férfinak jófejnek lennie, a kapcsolat terheit, a hisztijeid, az elvárásaid a jelenlegi párod kell elviselje, a puncsolást, a kedvességet, meg a pozitív dolgaid meg annak, aki kívül van ezen. Kinek könnyebb dolga? Álltam már a fsz mindkét oldalán, tudom mit beszélek :)
2015. júl. 12. 20:42
20/32 A kérdező kommentje:
Még egyszer leírom, nincs más kapcsolat! Hogy mit tett? Miért szeretem! Törődött velem, érdekelte, hogy mi van velem. Honnan veszed, hogy hisztis vagyok? Ezek szerint csak ilyen nőkkel találkoztál, ez sajnálatos. Nem is lesz másik kapcsolat, próbálom menteni a jelenlegit, és a másikat felejteni. Ismétlem, érzelmekről van szó
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!