Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Halálosan beleszerettem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halálosan beleszerettem egy sötét fiúba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elutaztam még régebben és megismerkedtem egy nagyon rendes néger-arab keverék férfivel.Borzasztó jó lelkü és pozitiv ember,lenyügöző számomra milyen jólelkü ember.Csak beszélgettünk,sokat.Minimálisan érdekel az együttlét.Nagyon jól tudom,hogy vannak undoritó hölgyek és undoritó partnereik akiket a b*szás hajt,meg aztán a jó kis betegségek,meg a teherbeesés.Számomra ezek gusztustalan emberek akiket megkéne büntetni.Engem az ilyesmi a legkevésbé se érdekel.Van,hogy éjszaka felébrdek és órákig zokogok mert annyira hiányzik,megszeretném ölelni.Neki is nagyon hiányzok,mondta sokszor nem bir miattam aludni.Nem tudok mit tenni.Rasszista kommentárokat légyszives mellőzétek.
2015. júl. 6. 23:33
1 2
 11/14 anonim válasza:
Kedves kérdező! Mellőzzük a rasszista kommenteket? Rendben. Akkor csak reálisan gondolkodva, ismeretségi körben látott és hallott tapasztalat alapján leírom a saját véleményemet. Fiatal lány kimegy angliába dolgozni,ott megismer egy egyiptomi,arab srácot. A fiú nagyon kedves,rendes,a tenyerén hordozza a lányt,aki halálosan beleszeret ebbe a kedves,csupaszív férfiba. Több évi ismeretség után összeházasodnak,gyönyörű tengerparti esküvő,egyiptomi nászút,csodás minden. Kb egy év után összejön a baba,öröm,boldogság. DE! Miután megszületik a baba a férfi rá sem néz többet a lányra,hozzá sem ér,de ami ennél is rosszabb,onnantól kezdve napi szinten megveri a lányt,terrorba tartja. A dolog odáig fajul,hogy a lány nem bírja tovább és hazamenekül a babával a családjához. Ennyi a történet és nem egy tündérmese. Az arab az egy külön faj,teljesen más kultúra,a nőket nem veszik emberszámba,van olyan ország,ahol mindenféle következmény nélkül megölhetik a feleségüket,esetleg fizetnek kb. 20 ezer forintnak megfelelő büntetést és elvan rendezve.
2015. júl. 7. 12:00
 12/14 anonim válasza:
12:00-ás voltam. Szerintem térjél gyorsan észhez és a realitás talaján maradva nagyon gyorsan ábrándulj ki belőle és keress egy rendes magyar fiút magadnak,hidd el,jobban jársz...
2015. júl. 7. 12:07
 13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2015. júl. 7. 16:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Gondolom, az arab gyikon ő szintén felteszi a kérdést, de ő a sötétet nem a bőrszínedre érti..
2015. júl. 8. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!