Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megváltozott az exed, megpróbálnád újra vele?
Te figyelj mar, es te ezt a gyogyszeres abortuszt megbeszelted az exeddel, vagy csak eldontotted?
Mert en ha nem is utottelek volna meg, de tuti kibsztalak volna .
Meg mi az hogy mekkora trauma ez egy nonek? Mert a ferfinak biztos nem az, hogy a gyereket abortalod. Ja de tudom, ti ugy vagytok vele, hogy az csak a te dontesed.
De amugy mindegy, nyilvan nem szabad elviselni, ha valakit vernek egy kapcsolatban. Ettol fuggetlenul eleg furcsa volt abbol infobol, amit elozoleg adtal, hogy azonnal ugranak fikazni a hapsit, pedig magadrol fenyevekkel tobb terhelot irtal
Te szexkapcsolatos okostoni, kvara mindegy, hogy asszimitrikussa valt e, vagy a kezdetektol az volt. Mindket fel tudja h szexkapcsolatban van. Ezert szexkapcsolat a neve. Az viszont netto baromsag, hogy az elnevezesebol kovetkezoen szmetrikus is. Sot van egy rossz hirem, a szexkapcsolatok tobbsegi is inkabb asszimetrikus, mint ahogy a legtobb emberi kapcsolat is az.
/ja jol erted, a hazassag sem szuksegkeppen szimetrikus/
"Mindig ezen vitatkoztunk, mert ugye ő már korban ott volt, hogy nem ártana azért egy gyerek."
"Volt anno egy gyógyszeres abortuszom, meg vannak az okaim rá. Ítélj el nyugodtan, nem zavar, már sok embertől megkaptam, azonban kevés tudta átérezni a helyzetem"
Ja tényéeg jo nagyot kombináltam...
Egyébként 2 évvel vagyok fitalabb az exednél.
Kedves 16.; 21.; 24. nekem tetszik a szókimondó stílusod.
Mert szerintem így lehet elfogulatlanul véleményt alkotni valamiről. A kérdezőnek üzenem,és is hasonlóképp látom a dolgokat,és sajnos el kell hogy szomorítsalak,de az aki együttérez veled,az már elfogultságnak tekinthető,és mint tudjuk elfogultan nem lehet ésszerűen dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!