Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás kaland után udvarol?
Egy buli után egy ismeretlen ágyában ébredtem. A srác még ismerős se volt mégis elvitt magához. Szégyen de semmire se emlékszem. Arra se h h kerültem oda. A srác csókokkal ébresztett. Azt mkndta h velem akar lenni és ehhez hasonló baromsàgokkal. Én persze bepánikoltam és pofoncsaptam és szószerint tomboló viharként távoztam. Vhogy megszerezte a címem és a szàmom állandóan hivogat. Mondtam neki szép szóval de hiàba?
20\L
Most mit pattogtok? Ribizitek a kerdezot, meg itelkeztek, kozben csak irigykedtek, hogy eli az eletet.
A csavo phasza gyerek mert barmelyik csajt agyba viszi elsore, ugye? De a csaj elsore agyba megy valami csavoval az ribi? Ugyan mar....
Kozvetlen szomszedomek ugy ismerkedtek, hgoy a csaj szolitotta le a csavot, hgoy nincs kedved dugni (nem volt jozan) a csavonak persze volt. Ennek tobb mint 15 eve, 12 evi boldog hazassag, a gyerekeik mar lassan felnottek, ugyhogy nincs ebben semmi ciki, semmi szegyelni valo.
Kerdezo a fejedben tegyel egy kis rendet, menjel talalkozzal a sraccal es rohogjetek egy jot a sztorin meg kajaljatok valahol vmit es utana eldontheted, hogy ebbol meg akarmi is lehet vagy soha tobbet latni se akarod, de fiatal vagy meg, eld az eleted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!