Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyéjszakás kaland után udvarol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakás kaland után udvarol?

Figyelt kérdés

Egy buli után egy ismeretlen ágyában ébredtem. A srác még ismerős se volt mégis elvitt magához. Szégyen de semmire se emlékszem. Arra se h h kerültem oda. A srác csókokkal ébresztett. Azt mkndta h velem akar lenni és ehhez hasonló baromsàgokkal. Én persze bepánikoltam és pofoncsaptam és szószerint tomboló viharként távoztam. Vhogy megszerezte a címem és a szàmom állandóan hivogat. Mondtam neki szép szóval de hiàba?

20\L

2015. júl. 2. 20:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Most mit pattogtok? Ribizitek a kerdezot, meg itelkeztek, kozben csak irigykedtek, hogy eli az eletet.

A csavo phasza gyerek mert barmelyik csajt agyba viszi elsore, ugye? De a csaj elsore agyba megy valami csavoval az ribi? Ugyan mar....

Kozvetlen szomszedomek ugy ismerkedtek, hgoy a csaj szolitotta le a csavot, hgoy nincs kedved dugni (nem volt jozan) a csavonak persze volt. Ennek tobb mint 15 eve, 12 evi boldog hazassag, a gyerekeik mar lassan felnottek, ugyhogy nincs ebben semmi ciki, semmi szegyelni valo.

Kerdezo a fejedben tegyel egy kis rendet, menjel talalkozzal a sraccal es rohogjetek egy jot a sztorin meg kajaljatok valahol vmit es utana eldontheted, hogy ebbol meg akarmi is lehet vagy soha tobbet latni se akarod, de fiatal vagy meg, eld az eleted!

2015. júl. 3. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!