Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás kaland után udvarol?
Figyelt kérdés
Egy buli után egy ismeretlen ágyában ébredtem. A srác még ismerős se volt mégis elvitt magához. Szégyen de semmire se emlékszem. Arra se h h kerültem oda. A srác csókokkal ébresztett. Azt mkndta h velem akar lenni és ehhez hasonló baromsàgokkal. Én persze bepánikoltam és pofoncsaptam és szószerint tomboló viharként távoztam. Vhogy megszerezte a címem és a szàmom állandóan hivogat. Mondtam neki szép szóval de hiàba?
20\L
2015. júl. 2. 20:37
1/11 anonim válasza:
Nem biztos hogy baromság mert lehet te beszéltél neki baromságokat amire már nem emlékszel -,-
2/11 anonim válasza:
Ő a hülye, hogy egy olyan csajtól akar valamit, aki megdugatja magát egy ismeretlennel. Te pedig megérdemled, ez a ribik sorsa.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ribizli. Szégyenlem magam nagyon ezért utasítom. Mondtam neki h az ő személye a szégyennel függ össze. De ő azzal jött h ha màr így alakult akkor legyünk egy pàr...
2015. júl. 2. 20:40
4/11 anonim válasza:
Legalább ilyen szét gyúrt gyerek volt?
5/11 A kérdező kommentje:
Nem volt szétgyúrva.
Bànt az egész eset. Én rendes làny vagyok.
2015. júl. 2. 20:43
6/11 anonim válasza:
Nem, te egy troll vagy. Legalább ne jönnél kifogássokkal folyamatosan.
7/11 anonim válasza:
Sok a kétdolláros rib-anc a világban, de ezt a sztorit még én sem hiszem el. Troll vagy. Ha pedig mégis valamiért csak igaz lenne, akkor RÁ-B...TÁL. :D
8/11 anonim válasza:
Ha nem kamuzol, akkor azért a telefonszámát szerintem mentsd el arra az esetre, ha esetleg gyereketek lesz ebből a "semmire sem emlékszem" kalandból.
9/11 anonim válasza:
Rendes lány vagy ?! Kérlek, mesélj még...... :D
10/11 anonim válasza:
Mindenki követ el hibákat, ne legyen emiatt bűntudatod, csak emlékezz erre az esetre, mielőtt másokat elítélnél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!