Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok olyan férfivel, aki állatok között dolgozik, például tehéntelepen?
buta városi liba pff....
Téged is rá kéne nevelni munkára dolgozni!
Nem lenne gusztusom egy állatszagú parasztgyerekhez, szval NEM!
30N
Itthon is tartunk állatokat, úgyhogy nem vagyok finnyás.
Van is olyan ismerősöm, aki sertéstelepen dolgozik, munka után, miután jól lefürdik, nem érzik rajta semmi.
Mondjuk, akár állatorvos is lehetne ezek alapján, szóval nem feltétlenül gondolnék arra, hogy parasztgyerek.
És őszintén, engem ezek ugyan nem zavarnának :D Emígy is én mosom a párom ruháit, néha azok is tudnak büdik lenni, pedig informatikus, csak ül egész nap. Nem kell szagolgatni, nagy ügy. A róla áradó kakiszagot meg, ha megpróbálja lemosni amennyire tudja és a végén alig érezni, ez sem zavarna. De meg különben is, az orr a leggyorsabban adaptálódó érzékszervünk, tök hamar fel se tűnne, hogy mi a helyzet. Fújja be magát dezodorral, ha megyünk valahova, ennyi.
Szóval kérdező: önmagában ez nem akadályozna abban, hogy járjak az illetővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!