Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szerettetek bele már kollégátokba? Ha igen, hogy viselkedtetek (hogy viselkedtek) vele?
Még sosem fordult elő
Amúgyis, házinyúlra nem lövünk.
Igen, sajnos. Pár éve jött egy 38éves csinos asszonyka. Nagyon barátságos, kedves természetű volt, értett a férfiak nyelvén. CSomót lógtunk együtt, hülyéskedtünk egymással, ha rossz napom volt akkot mindig megvigasztalt, nagyon megértettük egymást. Aztnán megtörtént amitől féltem, szépen lassan belezúgtam. Össze nem jöhettünk, mert jóval fiatalabb vagyok nála, és nem voltam hozzá elég jópasi.
Próbáltam kerülni a társaságát amenyire tudtam, egy kicsit bunkózni vele hogy ne kedveskedjen velem. Aztán szerencsére más helyre rakták.
Igen. Távolságtartó voltam vele, de közben mégis mindketten éreztük, hogy bírjuk egymást. Ő jobban kezdeményezőbb lett volna, de nem mertem közelebb engedni magamhoz, hiába is kedveltem.
A fentebb leírtakról ma már tudom, rossz taktika volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!