Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak úgy "barátságból" létezik olyan, hogy egy srác szinte ha akárhová elhívja a lányt (pl moziba, kajálni) legtöbb esetben bele is megy?
Mármint úgy értem, hogy egy héten minimum 2x találkozunk (ez a köztünk lévő távolság miatt) teljesen mindegy miért, és FB-on minden nap beszélünk.
Jó, ez a kérdés majdnem önmagáért beszél, mert rá lehetne vágni azt, hogy "tuti akar tőled valamit, próbálkozz" de valahogy nem érzem azt a kötődést felőle... El-el beszélgetünk de nem érzem hogy vonzódna hozzám.
Én mindenképpen szeretném őt, és számomra bizonytalan ez a helyzet, és "rettegek" attól, ha elmondom neki mit érzek, szóba sem fog állni velem...
Ezért is kérdem, hogy ha ennyi mindenbe belemegy ahová elhívom, és azokon a napokon órákat eltöltünk kettesben, akkor mi célból teszi?
*elírtam a kérdést is: "....vonzódnék hozzá"
És természetesen én... Nem igazán akart győzködni sem, hogy "tessék rakd már el" de persze nem vettem volna el.
nekem van egy barátom, akivel szívesen elmegyek bárhova csaknem bármikor, de sosem gondoltunk arra, hogy több lehetne barátságnál. egyszerűen csak élvezzük egymás társaságát, rengeteget nevetünk, vígasztaljuk egymást, ha kell.
ha kajálunk, akkor én mindig kifizetem neki, bár mindig "veszekszik", hogy neeee mááár, rakjam el.
mi 4 éve ismerjük egymást, 2 éve vagyunk ennyire jóban.
szóval szerintem neked 2 lehetőség van:
1. kihasznál. élvezi, hogy ha unatkozik, elhívod valahova (főleg, ha kocsid is van), fizeted a kaját, mozit, szóval a Te pénzeden vígan elvan.
2. szereti a társaságod, jól érzi magát veled (bár ez esetben szerintem fizetné a dolgok legalább 1 részét).
beszéld meg vele, hogy te miért hívod el mindenhova, mit érzel. veszíteni úgysem fogsz, mert ha ott is hagy a csaj, megtudhatod, hogy az 1. verzió volt érvényes.
18/L
Nem kell rettegni, alkalmas helyen/időben elé kell állni, és elmondani, hogy mi a helyzet, megkérdezni neki erről mi a véleménye.
Ahogy írták, nincs mit veszíteni.
Ha azt mondja, hogy ő is hasonlóképpen érez: öröm boldogság.
Ha nem, akkor meg legalább tudod, és nyitott maradhatsz más lányokra, nem pazarolod feleslegesen az idődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!