Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy egy srác annyira csúnya, hogy soha egy lánynak sem tetszett még?
Figyelt kérdés
Aki ír privátot annak esetleg mutatok képet magamról.2015. márc. 10. 20:36
2/8 anonim válasza:
Itt vagyok élő példának. 28 vagyok, de még soha egy randim nem volt, és mindezt azért, mert alacsony vagyok és rettenetesen ocsmány kinézetem van. Soha egyetlen egy pozitív visszajelzést nem kaptam.
3/8 anonim válasza:
Jelen 21/F Jól kiba*zott velem az élet, de ez ilyen, mindenki nem lehet boldog.
4/8 anonim válasza:
én meg az a baj hogy csak ronda nőknek tetszek meg
szépek undorodnak tőlem
7/8 anonim válasza:
ÉN sem kellek senkinek a külsőm miatt... 18/F
8/8 anonim válasza:
sajnos ez van
bár azt nem értem hogy van pár srác aki nálam 100x jobban néz ki mégsincs barátnőjük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!