Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy vagytok képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy vagytok képesek elhinni, hogy vagytok elég jók ahhoz, hogy valaki tényleg titeket akarjon párjául?

Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 22:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Most az van, hogy erre a kérdésre nehezen tudok úgy válaszolni, hogy ne tűnjek beképzeltnek.

Szerintem sok nő boldog lenne ha velem lehetne, így gondolom, nem nagyképűségből.

31F

2015. jún. 26. 23:02
 12/20 anonim ***** válasza:

tudod az az igazság,hogy ha igazán jót akarnék szívből kívánni !

hát minden nőnek magamat kívánnám :)))

inkább ez keserít el hogy nem mindenkinek juthatok...

na meg azért az önbizalom sosem ártalmas :) ,és az egészséges önbizalommal rendelkező emberben ilyesmi csak vérlázító sértésként merülhet fel gondolatban

2015. jún. 26. 23:10
 13/20 anonim ***** válasza:
57%

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én IMÁDOM magamat. Egyszerűen nem tudok magammal betelni, néha szabályosan fájdalmat okoz ennek a mértéke: Amikor maszturbálok annyira szeretnék magamnak örömet okozni, hogy nem birok leállni. Mind ezt tükör előtt teszem, hogy lássam a tökéletes testemet és a gyönyörű ábrázatomat amint éppen örömben részesül általam.

Amikor a nőmet dugom azt is tükör mellett teszem, hogy lássam, hogy elég jól áll e nekem. Muszáj látnom a felsőbbrendű lényt amint dominál, muszáj látnom magamat.

2015. jún. 26. 23:27
 14/20 anonim ***** válasza:
:D
2015. jún. 26. 23:28
 15/20 anonim ***** válasza:
Miután egy színes, érdekes egyéniség vagyok, ezt nem nehéz elhinni :D
2015. jún. 26. 23:29
 16/20 anonim ***** válasza:

A pozitív visszajelzés elég sokat segít:)))

Viccet félretéve, önbecsülés kérdése.

2015. jún. 26. 23:40
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem kellett semmit se elhinnem soha,mert tudtam mindig is.Önbizalmam mindig is rendben volt.
2015. jún. 27. 01:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Egészséges önbizalom és tapasztalat.
2015. jún. 27. 01:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Az a helyzet h bazinagy egom van.
2015. jún. 27. 08:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Sehogy. Ezért nem volt még 26 évesen se senkim.
2015. jún. 27. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!