Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy vagytok képesek elhinni, hogy vagytok elég jók ahhoz, hogy valaki tényleg titeket akarjon párjául?
Most az van, hogy erre a kérdésre nehezen tudok úgy válaszolni, hogy ne tűnjek beképzeltnek.
Szerintem sok nő boldog lenne ha velem lehetne, így gondolom, nem nagyképűségből.
31F
tudod az az igazság,hogy ha igazán jót akarnék szívből kívánni !
hát minden nőnek magamat kívánnám :)))
inkább ez keserít el hogy nem mindenkinek juthatok...
na meg azért az önbizalom sosem ártalmas :) ,és az egészséges önbizalommal rendelkező emberben ilyesmi csak vérlázító sértésként merülhet fel gondolatban
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én IMÁDOM magamat. Egyszerűen nem tudok magammal betelni, néha szabályosan fájdalmat okoz ennek a mértéke: Amikor maszturbálok annyira szeretnék magamnak örömet okozni, hogy nem birok leállni. Mind ezt tükör előtt teszem, hogy lássam a tökéletes testemet és a gyönyörű ábrázatomat amint éppen örömben részesül általam.
Amikor a nőmet dugom azt is tükör mellett teszem, hogy lássam, hogy elég jól áll e nekem. Muszáj látnom a felsőbbrendű lényt amint dominál, muszáj látnom magamat.
A pozitív visszajelzés elég sokat segít:)))
Viccet félretéve, önbecsülés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!