Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy vagytok képesek elhinni, hogy vagytok elég jók ahhoz, hogy valaki tényleg titeket akarjon párjául?
Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 22:39
1/20 anonim válasza:
Eh... én nem tudom sajnos és nem tudom, miért nem...
23/F
2/20 anonim válasza:
van önbizalmam csak van olyan ember akinek majd én kellek
3/20 anonim válasza:
Van önértékelésem, nem sulykolom azt magamnak folyamatosan, hogy nem érek semmit, nem vagyok elég jó, hanem az ellenkezőjét.
4/20 anonim válasza:
Ez az eddig olvasott legegyszerűbb kérdés: Egyszerűen tudom magamról, hogy ÉN vagyok. Egyértelmű, hogy engem akar. Az lenne a meglepő számomra, ha nem így lenne.
5/20 Mumusan válasza:
Mert mindenki elég jó valakinek.
Eddig úgy tűnik én elég jó lettem.
7/20 anonim válasza:
Több milliárd ember van a világon, hogy vagy képes elhinni, hogy egy sincs közülük, akinek éppen te lennél a legmegfelelőbb?
8/20 anonim válasza:
Én nem tudom hogy hittem el, de végül úgyis tévedtem..nem voltam elég jó neki..
9/20 anonim válasza:
Igényes, kedves, tisztelettudó, megértő, értelmes ember vagyok. Rendszeresen sportolok, egészségesen étkezem, és nem büdös számomra a kemény munka. Ambiciózus személyiség vagyok, aki könnyen alkalmazkodik! Kicsit család centrikus vagyok, megfelelően tudom kezelni a pénzügyeket, koromhoz képest érett gondolkodásmódom van, lehet velem jövőt tervezni, és szavahihető, megbízható ember vagyok!
Dióhéjban ezek miatt a pozitív tulajdonságaim miatt gondolom úgy, hogy van olyan nő a földön, aki egy ilyen embert képzel el maga mellett!
22/F
10/20 anonim válasza:
Ha szupermultimilliárdos szuperintelligens szuperalfahím lennék sem hinném el, hogy valakinek én lennék a nagy Ő. Nem is fogom soha elhinni, de nem is nagyon érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!