Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakiért megtesztek mindent, a legjobbat nyujtjátok neki mindig, de ő ezt nem viszonozza, akkor előbb-utóbb belefáradtok? És akkor aszerint viselekdtek, ahogy ő veletek?
Türelmes ember vagyok, de ennek vannak határai. Ha valaki hónapokig nem viszonoz semmit, akkor nem éri meg felé pazarolni az energiámat. Nem vagyok szeretetszolgálat.
23/F
Ha már valaki valóban belefáradt, akkor esze ágában sincs viselkedni sehogy az illetővel, hanem hagyja a fenébe az egészet.
Ha elkezdi ezt az ugyanolyan viselkedést, akkor rohadtul nincs még belefáradva, hanem azt hiszi, hogy ha ugyanúgy bántja a másikat, az majd észbe kap és utána értékelni fogja. Persze ennél nagyobbat nem is tévedhetne.
ha egyszer is nem viszonozza szükségtelen adalék az életnek,amit ide fújt a szél az arcomba,nem is kérdés onnantól azon lennék neki minnél rosszabb legyen
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
ide leírtam nem fogom még egyszer,érdekes téma :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!