Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány íjász akar lenni, gáz?
Imádom a természetet, belőlem senki sem nézné ki hogy pont ilyesmit szeretnék csinálni.. Egyálltalán nem vqgyok fiús, de nekem nagyon megtetszett.
Meg szerintem szekszi is..
Szóval hogy ebben a témakörben maradhasson, még a kérdésem az lenne, hogy hátránnyal indulok ha egy fiú meghallja ezt?
Na meg ha van itt valaki olyan aki ezzel foglalkozik, írhatna, mert nem nqgyon tudom hogyan induljak neki..:)
Köszi, ha elolvastad :)
Én is fantáziálgattam anno ilyenről, csak úgy hobbiként, de pár rendezvényt leszámítva nem nagyon találtam lehetőséget, hogy jobban el tudjak mélyedni benne, párszor kipróbáltam, akkor tetszett, és jól is ment. :-) Meg sólymászatot is szerettem volna tanulni. Alapból is szeretem a madarakat, szívesen foglalkoznék velük komolyabban. Igazából nem vetetem el az ötletet, csak most más a prior, majd visszatérek rá, ha alkalom és időm adódik.
Na, kíváncsi vagyok, mit írnak a pasik. :-)
Szerintem kimondottan előny, legalább egyedi hobbid van, akkor lehet csak gáz, ha emellett elhanyagolnád a kapcsolatod, nem tudnál másról beszélni, vagy túlzottan fiús, vagy igénytelen stílusod lenne :)
25 F
Van, aki szereti, ha tud célozni a lány.
---
l = 16 cm
d = 4,5 cm
Igazából verekedni is jó lenne megtanulni.. Minimum az önvédelmet..
de arra sem találok senkit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!