Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szórakozik velem?
Van egy lány akit megismertem körülbelül 1 hónapja. Eleinte szinte minden nap beszéltünk. Kifejezetten randizni nem, de voltunk már együtt egyéb összejöveteleken. Szóval a baj ott kezdődik, hogy 2 hete megbeszéltük, hogy találkozunk. Ezután kb 2 napra hirtelen beteg lett, úgyhogy nem lett belőle semmi. Azóta szó sincs az egészről. Beszélgetések során is sokszor van úgy, hogy kb csak 1 nap múlva érkezik válasz, pedig látom, hogy fent van mert lájkolgat más képeket stb... Többször is volt már, hogy lemondtam róla mert ezek szerint ő nem érezhet irántam semmit. Ilyenkor egyszer csak rám ír és újra érzek egy kis reményt, aztán egyszer csak megint azt veszem észre, hogy nem érkezik válasz. Miért jó ez neki?
25/F
Ilyenek a nők, ha nem felelsz meg nekik. Ettől függetlenül te vagy a hibás. Nem kell hagyni, hogy ezt csinálják, ennyi.
Keress másikat akihez elég vagy külsőleg, ennek meg mond meg, hogy takarodjon.
A mire vagy jó kérdésre: - Feltehetően valamilyen értéket vélt benned felfedezni amivel ideális leszel a barátzónás lúzer gyűjteménybe. Pl.: Ha unatkozik, jól el tud veled dumálni, meg ilyenek.
na ezt szeretem látni, az első, és második hozzászóló tökéletesen leírta mi a pálya.
ne zavarjon meg, ha megjelenik néhány nő, és azzal kezd el vakitani, hogy "biztosan bátortalan" meg "lehet megijedt a nagy szerelemtől" meg "nem akarja érzemileg kiadni magát" stb.
"Én nem értelek téged se. Én már rég megmondtam volna, hogy mondja meg szépen mit akar, mert engem ez így tönkretesz..."
Ez az, amit egy férfi sosem mond. Ugyanis, addig, amig csak szépen leszarja a csajt, étsd, szó nélkül lekopik, még van esély mondjuk x idő mulva ujra megjelleni, és bepróbálkozni.
A te szöbvegeddel meg kb 30 évre a gyakorló balfqsz kategóriába kerülsz a csaj szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!