Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanom kellene? Tanácstalan vagyok. Szeretem de már nincs meg a bizalom.
Párommal 1,5 éve alkotunk 1 párt. 1 éve élünk együtt. Elég nehezen indult a kapcsolatunk. Én egy 5 éves kapcsolatot hagytam a hátam mögött ő meg a "kicsapongó" életét, ha hátra hagyta.Többször fordul elő, hogy más (ismeretlen) lányokat jelöl Facebookon, van amelyiknek ír.., természetesen utána kitörli a beszélgetéseket, ettől függetlenül akadt pár alkalom, hogy nem törölte időben stb..Hátam mögött már találkozott mással.. "nem történt semmi" mégis nagyon bántó volt, hogy egyáltalán találkozik 1 számára is ismeretlennel. Volt egy fontosabb személy az életében 4-5 évvel ezelőtt, akivel bár nem történt semmi, nem voltak együtt, mégis érzelmeket táplált esetleg táplál?! iránta.Lényeg, hogy többet jelentett számára, mint 1 barát. A lány a napokban kedvelte a párom profil képét ami nekem nagyon rossz volt hisz tudtam mi lesz a vége és ennek hangot is adtam párom felé (úgy éreztem beszélni fognak), természetesen párom állította, hogy nem. Másnap még párom írt rá, hol ott tisztába volt azzal, hogy nagyon rosszul esne :( A lány mindig csak akkor kereste párom amikor épp nem volt senkije. Nagy vita volt köztünk.. majdnem szakítás 2-3 napig őrlődtem, de még ma sem tudom, hogy mi tévő legyek. Páromnak haragomba azt mondtam, hogy írtam a lánynak, hogy hagyja békén a párom, erre teljesen kiakadt, ki kelt magából, hogy én mit képzelek. Persze nem írtam csak a párom reakciója érdekelt. Ha nem érdekelné kétlem, hogy ilyen heves érzelmeket váltana ki belőle. Mondtam tiltsa le nem akarom ezt a lányt az életünkbe vagy legyen vége, ő erre azt mondta, akkor legyen vége :( 2 napja azt szerette volna, hogy elmenjek pár napra. :( Mert ő egyedül szeretne lenni.. aztán meg gondolta magát.. megkérdeztem, hogy újra tudna e érzelmeket táplálni a lány felé azt mondta, ha egyedül lenne akkor lehet, de hogy úgy sem fog írni neki (ezt is úgy mondta mintha igazából örülne neki ha másképp lenne) szerintem meg most is, úgy érzem, hogy amennyiben a lány keresné őt és azt mondana próbálják meg én mennék a levesbe 2 perc alatt. Nagyon rosszul érzem magam persze előtte próbálom leplezni. Nagyon szeretem őt, mindent megtennék érte, de jelenleg nem tudom eldönteni van e ennek értelme.
Ha a szívemre hallgatok vele maradok ha az eszemre akkor.... :( :( és ha más eszére? Mi tévő legyek. :(
Nem tudok hinni neki, bízni benne, azért vagyok vele még mert nagyon szeretem, de ez az egész felemészt. :(
Szerintem betegesen feltekeny vagy. Irod, hogy nem akartad elengedni a (gondolom fiu) barataival sem. Ettol a csajtol is el akarod szakitani..
Van egy exbaratnom, ma mar a legjobb (lany)baratom. Rendszeresen talalkozunk, nagyon jol ismerem. Tudom, hogy nem akarok tole komoly kapcsolatot, es a jovoben sem fogok. Szerintem o sem akarna velem.
Ha valami jovobeni baratno elkezdene feltekenykedni, meg hogy ne beszeljek vele, siman kivagnam. A parod helyeben is ezt tennem veled.
(egyebkent ebben az esetben ez egyezik azzal, amit a tobbiek irtak, meg amit te is tervezel, szoval ez azt hiszem mindenkinek jo megoldas lenne)
Nem vagyok betegesen féltékeny, hol láttad?! Hajlamos vagyok rá, de sokat tűrök. Itt nem legjobb lány barátról van szó, hanem egy x lányról aki mindig csak akkor szereti megkeresni a párom, ha éppen nincs barátja.. semmiféle barátságról nincs itt szó.
Köszönöm azért.
Utolsó válaszoló, sajnálom, de legalább te erős tudtál lenni :) Gratulálok. :)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!