Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Adna nekem valaki tanácsot adni!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adna nekem valaki tanácsot adni!?

Figyelt kérdés

Sziasztok ... Barátnőmmel másfél éve vagyunk együtt és ebből ő sajnos 1 évet kint töltött külföldön ( és még 1-et fog ). Sok idő után el engedtem bulizni és azt mondta nem volt semmi DE egy kollégája is ott volt akinek bejön a barátnőm... és barátnőm hagyta hogy haza kísérje és ott is aludt a faszi.... nem egy szobában mert 5 szobás lakásban lakik albérlet féle.. na most nekem ezt csak pár nap múlva mondta el... nem volt semmi és hiszek is neki nem olyan aki ilyenben hazudna.. megkértem h törölje fb-ról és a munkahelyén is nézze levegőnek és meg is teszi a kedvemért + már egyszer elmondta a faszinak hogy nem lesz soha semmi mert én vagyok neki.... bár a srác elhívta ebédelni a barátnőm ő rögtön nemet mondott neki és mondta h én vagyok neki. és a kérdésem az hogy megbocsássak neki ... mert lényegében nem csalt meg ... hanem csak hazudott.. vagy szakítanom kellene vele és ha igen az indok is érdekelne

Bocs a hosszú leírásért csak alapos akarok lenni... mert a barátnőm nem ribi vagy ilyesmi ... csak a távolság kicsit betett neki.. soha ilyen nem volt.. de most jön haza nyáron ...1 hónapra.

2015. jún. 19. 07:13
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
de sajnálom akkor ami veled történt remélem azóta jobb
2015. jún. 19. 08:13
 12/17 anonim ***** válasza:
nekem 8, de majd mikor hazajön a csaj szakítani akkor azért ird ki azt is ide :)
2015. jún. 19. 08:14
 13/17 A kérdező kommentje:
hidd el nekem csak ez a probléma áll fent amit írtam más nem semmi régebbi vagy új csak ez :) de ez nagyon :(
2015. jún. 19. 08:14
 14/17 anonim ***** válasza:
mennyi idős vagy?
2015. jún. 19. 08:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne legyünk naívak! Én is halálosan szerelmes voltam egy srácba és elméletileg ő is belém. 3 hónapig minden happy volt, aztán egyszer csak éreztem, h valami más, valami megváltozott. Kiderült, h találkozott egy lánnyal, akivel anno írkáltak. Megígérte, h többé nem találkozik vele, mert ez is csak egy BARÁTI kávézás volt. Már ezen a "baráti" kávén kiakadtam, mert ha barát, akkor miért nem hallottam róla sose???? Végül az ígérete ellenére és a megbocsájtásomat kihasználva ugyan úgy találkozgatott vele, még ha tagadta is, én tudtam, h mikor van vele. Egy szerelmes megérzi az ilyet. És te is biztosan érzed, h valami nem oké, mert akkor nem tetted volna fel a kérdést, csak félsz magadnak bevallana. Az én exem is elhitette, h sose lenne képes megcsalni, mert szeret és tisztel annyira és őt is megcsalták, úgyhogy tudja milyen érzés blablabla szöveg, de látod, mégis megtette...A szavak azok nem jelentenek semmit és a te történtetedben az együtt alvás már igen is megcáfolja a kijelentéseit...
2015. jún. 19. 08:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Skypeoltatok még aznap este is mikor a srác ott volt? További kérdés: Ha beszéltetek, akkor miért nem mondta el akkor, h ott a srác? + A skype be volt egész éjjel kapcsolva, h te tudd, h a csaj vagy a pasi nem ment-e át... Sajnos már csak ezek olyan kifogások és naiv gondolatok, amikkel magadat próbálod nyugtatni. Sajnálom, h ez történik veled
2015. jún. 19. 08:18
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem itt nem lehet okosnak lenni. Nem vagy ott , nem látod a dolgokat így nem tudod mi történt...

Én is külföldön dolgozok , feleségem otthon, megesküdtem volna sose csalna meg... mégis megtette...

Van itt egy magyar kolléganőm férje és két gyereke van otthon, olyan 37 körüli nőcike, na most összejött egy másik magyar faszival vagyis együtt vannak jó ideje ...érted , ne bízz senkiben én azt mondom.

Régen tök más kép élt bennem a nőkről... de az élet rácáfolt , nem mondom hogy mind egyforma de a többség így vagy úgy, szemrebbenés nélkül hazudik sajnos....persze a férfiakat sem kell félteni

32/f

2015. jún. 20. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!