Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok errol a szituaci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok errol a szituaciorol?

Figyelt kérdés
A lenyeg az,hogy a srac nem akarja kiirni kozossegi oldalon,hogy egyutt vagyunk,mert a volt nője zakkant,és öngyilkossaggal fenyegetozik,a srac letiltatta de fel hogy meglatja mas profilrol hogy egyutt vagyunk es zaklatna engem.Amugy harmonikus minden,es tudom hogy fontos vagyok neki...de ez a szitu bànt és furcsanak tartom.Mit gondoltok lànyok ,fiúk?
2015. jún. 17. 08:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nm tud furcsa mert a csaladtagjai ...baratai tudnak rolam...beakar nekik mutatni....sokat beszel rolam szval felvallal....ezert nm ertem
2015. jún. 17. 09:31
 12/18 anonim válasza:
Talán érez még az exe iránt vmit,és nem akarja ezzel megbántani...vannak a viilágon empatikus emberk is...te nem vagy az,mert ezt nem érted meg...fordítva mit szólnál???
2015. jún. 17. 10:35
 13/18 anonim ***** válasza:
A 8-ra ne hallgass mert kérdésről kérdésre járkál utánam, és ugyan azt csinálja mint a pasid exe, velem is próbálkozott már csak nem jött neki össze, és itt a Gyikon próbál elégtételt venni, mert már annyit égett a feje, ami még 10 embernek is sok lenne, és a végjátéka még hátra van.
2015. jún. 17. 12:10
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem sem alapfeltetele egy kapcsolatnak,hogy kint legyen facebookon.

Viszont arra nem gondolt meg,hogy a pasid csal az exevel? Nem akarlak megijeszteni, csak tapasztalatbol beszelek.

Az exem azt mondja a mostani baratnojenek,hogy engem azert tiltott le, es azert ne irjon ram a baratnoje se, mert en orult vagyok. Mikozben az orultsegem annyiban merult ki,hogy miutan szakitottunk az exemmel,meg osszejartunk parszor, de en ugy tudtam,hogy ekozben nincs neki senkije.

2015. jún. 17. 12:21
 15/18 anonim ***** válasza:

" zakkant,és öngyilkossaggal fenyegetozik"

És ez miért baj? Csinálja, kedves egészségére. Simán kiírnám. A kandúrod egy nyuszi.

2015. jún. 17. 12:31
 16/18 A kérdező kommentje:
Nm vagyunk regotaegyutt.az tmondta kozombos neki a csaj.....sot idiotanak tartja..fel eve nm szexelt...biztos nm csal vele aztmondta senkt nm csalt meg sose
2015. jún. 17. 13:23
 17/18 anonim ***** válasza:

Az ilyen facebUb bajnokokat messzire elkerülöm, mint te!

Egyszer volt "szerencsém" a fajtádhoz, az óta bottal se piszkálnék ilyen nőhöz!

2015. jún. 17. 13:32
 18/18 A kérdező kommentje:
Nm is ismersz milyen vagyok...na mindegy
2015. jún. 17. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!