Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő:
Nagyon régóta kerestem azt a fiút, akiben megtalálom azt, amit kerestem. Ehhez ki kellett jönnöm külföldre, ugyanis Ő itt dolgozik kint. Minden lehetőséget megragadtam, hogy találkozhassunk, mert nekem nagyon bejött. Ez kölcsönös volt és most is az. Közben összejöttünk, ami nagyon boldoggá tett. Aztán most úgy néz ki, hogy innen 400 km-re kap munkát, és akkor az egész boldogság csak úgy elszáll. Nem tudom, mit lehetne tenni. A kapcsolatunk nagyon friss, én meg szeretem Őt (Ő is szeret).
De 400 km az nagyon nagy távolság :(
Mit lehet tenni? :(
21/N és 27/F
2015. jún. 15. 17:14
1/2 anonim válasza:
Szerintem ajánld fel neki a távkapcsolatot és látogassátok meg egymást többször is. Ha 1 évig fent tudjátok megcsalás nélkül tartani a kapcsolatot, akkor keress te is ott munkát. A lényeg, hogy ne próbáld visszahúzni, főleg nem egy friss kapcsolatban.
2/2 A kérdező kommentje:
Sok minden megfordult a fejemben. Hát, majd meglátjuk mi lesz. Köszönöm a választ!
2015. jún. 16. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!