Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha ennyire féltékeny vagyok?
Minek kezdtél olyan nővel akit csak az éltet, hogy hány pali csorgatja rá a nyálát?.. Magadnak köszönd.
Normális nő akár milyen csinos, ha kapcsolatban van akkor nem rakosgat ki magáról olyan képet amire más pasik csorgatják..
Ettől miért kell idegesnek lenni?
Legalább ez is bizonyítja, hogy valóban szép lány, és nem csak jobb híján van veled..lenne bőven választási lehetősége, de téged akar.
Ha nem ad semmi okot rá, hogy féltékeny legyél, akkor próbáld magadban tisztázni ezt a dolgot, mert nem lesz jó vége, ha ezzel kezdenéd nyüstölni.
Nekem is volt ilyen barátom, aki sehogyse tudta ezt leküzdeni magában, hogy gyakran megkörnyékeznek a férfiak, és alapvetően ilyen szemmel tekint rám a többség.
Ennek ellenére senkivel nem flörtöltem, senkit nem tartottam a közelemben azért, hogy legyenek rajongóim meg hasonlók...és borzasztóan rosszul esett, hogy tényleg minden alap nélkül így állt hozzám.
Persze ha ő visszaél vele, hogy hogy néz ki, és tiszteletlenül bánik a kapcsolatotokkal, azt szóvá teheted, de magát a tényt, hogy odavannak érte...ez butaság..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!