Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feltekeny vagyok. Csajozni ment, vagy csak egyedul akar lenni?
Parom motorozik.
Eddig sosem ment nelkulen motorozni.
Most melozok,es bejott hozzam,megolelt, kerdezte hogy vagyok,mondta hogy szeret stb.
Lattam hogy total motoros szerkoban van.
Azt mondta kicsit elmaszkal egyedul,felmegy a budai varba es kicsit kikapcsol.
En ezt furcsallom...vajon ugazat mobd vagy csajozni esetleg randizni ment?
Teljesen egyetértek a korábbi válaszolókkal, de (és csak feltételezés) ha a kapcsolatotok a féltékenységre épült (régen rossz, már ezért le kéne zárni(a neki veled)), akkor egy ilyen gesztus konkrétan tényleg lehet gyanús. Ha az átlagosnál figyelmesebb/kedvesebb gesztus tőle, hogy bemegy a munkahelyedre csak úgy, megölel és megcsókol, egy picit hebegve habogva adta elő (ezt a kicsit elmászkál, kicsit kikapcsol szavakból vettem le), és erre még rájön, hogy Te ezt furcsállod (és ugye Te ismered őt évek óta, nem mi), akkor lehet igazad. Eltudok képzelni egy olyan kapcsolatot, ami a leírásodból közel állhat a tietekhez, ahol pont így kellene viselkednie a pasinak (mert eszementen féltékeny vagy és nem tud veled problémákról beszélgetni), hogy jól érezze magát.
Üljetek le, beszéljétek meg, kérdezd a napjáról, pl legyél vele extra kedves (főzz vacsit). Ennyiért letámadnod kár, de simán filmbe illő leírás. Bocsánat a kétkedőknek, inkább vitassuk meg, nem tudom jobban körülírni. Nekem elvonatkoztatva attól hogy a kérdező nagyon féltékeny és túlreagálja, ez egy teljesen lehetséges verzió, és szinte semmit nem tudunk a helyzetről:)
Utolso.
Mi dig kedves velem, maskor is bejon a meliheleymre ugy spontan ez nem fura.
Bem hebegve adta elo hogy hova magy,hanem teljesen nyugodtan, a szemembe nezve mondta.
Sot mondta korabban,hogy neki olykor szuksege van ilyenekre,hogy egyedul lelepjen 1-2orara a mocival. Meselte hogy ilyenkor a varba es a citadellara megy,mert az a kedvenc lazulos.gondolkozos maganyos helye.
Most is odament.
Elnondtam neki,hogy felek,hogy csajozik...es kerdeztem baj van.e
Mosolyogva felelte,hogy nyugodjak meg,semmi baj. Es nem csajozni Megy,mert engem szeret es senkiert nem adna,es mobdta higy bizzak mar benne egy kicsit legalabb
Koszi:)
Alapbol betegesen feltekeny vagyok, pedig sosem adott ra okot.
PszichologushoLz is jarok mar emiatt,de szerintem nem hasznal :(
Tudom hogy egy ilyen kis piti. ,kiruccanason,, nem kellene kiakadnom,de folyton arra gondoloj,hogy muvan ha talalkozik valami novel es fent romantikaznak a varban...vagy az a kep van elottem hogy felul moge egy no es atoleli a motoron...aaaahhh... Bekattanok.
Meg mindig a melohelyemen vagyok...mar remegek az idegtol.
Azt mondta zarasra visszajon hozzam es segit pakolni...de nemtudom...nem akarom...csakis az van elottem,hogy epo most csal meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!