Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Feltekeny vagyok. Csajozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltekeny vagyok. Csajozni ment, vagy csak egyedul akar lenni?

Figyelt kérdés

Parom motorozik.

Eddig sosem ment nelkulen motorozni.

Most melozok,es bejott hozzam,megolelt, kerdezte hogy vagyok,mondta hogy szeret stb.

Lattam hogy total motoros szerkoban van.

Azt mondta kicsit elmaszkal egyedul,felmegy a budai varba es kicsit kikapcsol.

En ezt furcsallom...vajon ugazat mobd vagy csajozni esetleg randizni ment?

2015. máj. 25. 18:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A beteges féltékenykedéssel fogod elmarni magadtól.

Bízz benne. Írtad, hogy semmi jel nem mutat arra, hogy csajozna, ennek ellenére folyamatosan a rosszat látod.

"Azt mondta zarasra visszajon hozzam es segit pakolni...de nemtudom...nem akarom...csakis az van elottem,hogy epo most csal meg"

Márpedig bemegy hozzád, segít neked, de addig megnyugszol. Oké? :)

2015. máj. 25. 19:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Leírásod alapján el fogod magadtól üldözni az eszményi pasit, mert nem tudod elhinni, amit őszintén mond neked.. Tudod, milyen fájdalmas lehet neki, ha megkérdőjelezi a személyiségét és érzéseit az, akit szeret? A féltékenység a legnagyobb önzés a világon. Ha szereted, képes vagy bízni benne.
2015. máj. 25. 20:17
 13/17 A kérdező kommentje:

Nos... Hajszal pontosan odaert hozzam zarasra.

Elmeselte merre jart, lefotozta nekem a tajat is.

Csak kerult egyet. Gyorsan felment a Citadellara es ennyi.

Azt mondta jolesett neki wgy kicsit szelloztetni a fejet,bar kicsut fazott :D

2015. máj. 25. 20:59
 14/17 anonim ***** válasza:

Na, tényleg ne tessék féltékenykedni!:) Iszonyú édes a párod ez alapján, és szeret téged, szóval tessék megbecsülni, megnyugodni, és bízni benne!:)

Mióta vagytok együtt egyébként?

2015. máj. 25. 21:39
 15/17 A kérdező kommentje:

:)

7honapja vagyunk egyutt.

Most koltozott hozzank, mert mi egy hatalmas hazban lakunk. Igy a felsi szint csak a mienk

2015. máj. 26. 01:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha én megcsalni mennék valószínüleg még ennyit sem mondanék, hogy motorozni megyek. Teljesen titokban próbálnám csinálni. Haveromék barátnöi is ilyenek, még akkor is ilyen féltékenyek amikor mi hárman srácok megyünk egyszerre egy autóval mondjuk boltba. Azon szoktunk röhögni, hogy a csajok még ilyenkor is féltékenyek.
2015. máj. 27. 18:02
 17/17 anonim ***** válasza:
na mi lett?
2016. máj. 15. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!