Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hány évesen találtátok meg azt a lányt akivel az egész életet elképzelnétek?
2 lánynál éreztem azt h igen vele el tudnám képzelni. voltak más lányok is de náluk nem volt meg azaz érzés teljesen.
Az 1-iket feleségül is vettem, ez naagy hiba volt, aztán elváltunk.
Ezt akkor fogjuk csak tudni megmondani mikor már leéltük vele az életünket.
Az első barátnőmről van szó, még mindig vele vagyok, és azt hiszem vele menni fog :) (jó még nem régóta vagyunk együtt, és nem túl valószínű sajnos hogy örökre együtt maradunk :( )
18/F
21 éves koromban fél évig azt gondoltam, hogy igen, Ő az és menni fog. Aztán fél évig még szenvedtünk egymás mellett, mert rájöttem, hogy neki nem én vagyok az a valaki.
23
Még soha nem találtam meg,és már nem is fogom sajnos... :/ Valakinek még pár sem jut soha az életben,de ez van. :/
24/F
18, aztán rájöttem, hogy tévedtem!
21, aztán rájöttem, hogy ő tévedett, csak nem mer, vagy nem akar lépni, tehát léptem én... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!