Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány akibe halálosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akibe halálosan szerelmes vagyok. Ezekkel a körülményekkel mit tehetek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Na most, tudom, hogy már többször feltették ezt a kérdést, de én szeretnék specifikusan, pontosan az én helyzetemre választ találni ezekkel az adott körülményekkel.

Most jön a kritikus rész, az én kiszemeltemnek is van barátja, csakhogy én nem kifejezetten elhódítani szeretném tőle, hanem csak megtudni, hogy ilyenkor mit tehetek és mit nem. Mit mondhatok a lánynak el, és mit nem. Elmondhatom neki, hogy mit érzek, vagy inkább húzzam meg magam. Vívódok, de nagyon. Ennek a történetnek van előzménye és jelene is. Nagyjából ez a lényeg:

Én ezt a lányt már látásból (de csakis látásból) már ismertem középiskolás koromban 2008 végétől 2009 júniusáig (én akkor ballagtam, és ő akkor kezdett, ezért szakadt meg akkor a szál), de akkor nem mertem leszólítani, túl gyáva voltam. De hogyan is kezdődött mindez? Egyik haverommal 2008 decemberében a suli folyósólyán sétáltunk, ő pedig előttünk sétált egy barátnőjével (tehát 2-en-2-en voltunk mindkét részről) ő hátrafordult és rám mosolygott, én pedig vissza rá. Amint visszafordult, gyorsan hátrafordultam, hátha valaki másra mosolygott, de nem volt ott mögöttünk senki sem. Direkt lecsekkoltam. Abban a pillanatban rögtön menthetetlenül szerelmes lettem belé, csak rá gondoltam mindig, de mint ahogy írtam még ennek dacára se mertem leszólítani. Én elballagtam, így ez a szál megszakadt. De azóta sem tudtam kiverni őt a fejemből. Mire már csakhamar kezdtem magam túltenni rajta, erre tavaly év végén (5 évvel később) ugyanazon munkahelyen kezdett el dolgozni ahol én. Nem hiszitek el, ennyi év után újra látom őt. Amikor megláttam, egy harmadik személy kellemes ünnepeket kívánt nekem, erre én valami totál értelmetlenséget motyogtam vissza neki, nem is emlékszem rá mit mondtam, lehet, hogy nem is magyarul beszéltem :D Egyszerűen ledöbbentem tőle.

Ezután tudtam meg hogy van barátja. Nagyon lesújtott.

A mai napig nem vagyunk ismerősök egyik közösségi oldalon sem, de anno, amikor még volt az iwiw, rákerestem (addigra már tudtam a nevét) és megtudtam, hogy mikor van a születésnapja. (akkoriban az iwiw-en nem számított, hogy ismerős voltam e vagy nem, mindenhogy lehetett látni a személyes adatokat) Ezt a dátumot a mai napig megjegyeztem. Eldöntöttem, hogy veszek neki valami ajándékot, csakhogy előre láttam, hogy azon a napon nem voltam beosztva a melóba, ezért két nappal korábban adtam oda neki az ajándékot. Ha láttátok volna úgy megörült neki, és végre puszi-puszi-val köszönte meg, hogy gondoltam rá, és kétszer is megkérdezte, hogy honnan tudtam én, hogy mikor van a születésnapja. Nem mondtam el neki, csak annyit, hogy majd elmondom. Felcsillant a szeme, és nagyon boldog volt.

Nem értette a helyzetet, de ami ennél is jobb, hogy felkeltettem az érdeklődését egy olyan dologgal kapcsolatban aminek a kulcsát nem árultam el neki.

Gondoljatok csak bele: Nem vagyunk ismerősök, tehát engem semmilyen istenadta oldal nem figyelmeztetett a közelgő eseményre, és mégsem feledkeztem el róla, és ami a legfontosabb: én voltam a legelső aki felköszöntötte, hiszen én két teljes nappal már felköszöntöttem a születésnapja előtt.

Közben előtte is úgy láttam szimpatikus vagyok neki, mindig rám mosolyog, a takarító nő megjegyezte felém, hogy kétszer is!!! vissza nézett rám, de akkor pont nem figyeltem. Pedig ez még jóval az ajándék előtt volt, kb. 3 hónappal. Tehát vannak kétértelmű és félreérthetetlen jelek is.

Harcoljak érte, vagy hagynom kellene az egészet?

Én végül amellett döntöttem, hogy úriember leszek, és nem rondítok bele más kapcsolatába.

De közben itt vannak a jelek. Életem szerelme 5 év után újra felbukkant az életemben, pont amikor már kezdtem magam túltenni rajta. Ez egy olyan ómen, amit már nem hagyhatok figyelmen kívül. Nekem úgy tűnik, hogy az élet nem hagyja, hogy huzamosabb ideig egymástól távol legyünk, és még pozitív jeleket is kapok tőle.

Nem vagyok babonás, de szerintem ez egy jel. De közben meg nem szeretnék más kapcsolatába belerondítani.

Ilyenkor mik azok a lehetőségek amiket még kijátszhatnék úgy hogy nem vagyok elvetemült gerinctelen alak?

Elmondhatom mit érzek iránta? Elhívhatom valahová beszélgetni? Vagy már ezek is nyomulást mutatnak?

Ne feledjétek, hogy nem tudja, hogy én honnan tudtam, hogy mikor is van a születésnapja, ami félreérthetetlenül érdekli, és amit én megígértem neki, hogy elmondok. Mi lenne ha ezt egy elhívással mondanám el neki?

Csak nem tudom hol vannak a határok, a "ne rondítsak más kapcsolatába" és a "a jelek egyértelműek, azért valamit lépnem kell" között.

De az biztos, hogy van egy aduász a markomban, ami őt érdekli, és még nem játszottam ki, ahogyan az is biztos, hogy most előnyben vagyok, nyeregben vagyok emiatt.

És már azzal is elbűvöltem, hogy semmilyen oldal nem figyelmeztethetett a szülinapjára, erre én már két nappal korábban, elsőként felköszöntöttem.

Ne feledjétek, a kérdés nem úgy hangzik, hogy hogyan lehetne elhódítani, teljesen más részére vagyok kíváncsi a dolognak.

Arra vagyok kíváncsi, hogy mit tehetek, és mit nem?

Halálosan szerelmes vagyok belé, és 5 év után mintha pofán vágtak volna a visszatérésével. Kell egy arany középút.

Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszú lett a leírásom, nagyon köszönöm mindenkinek aki végig olvasta!!!

24/F

2015. jún. 9. 22:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

#5 vagyok.

Kérdező, én is inkább az első verziómra voksolnék a helyedben, az a biztosabb, azért is az lett az első. :)

2015. jún. 13. 21:55
 12/19 anonim ***** válasza:

4# vagyok

kérdező: a 8. hsz csak szórakozott.

2015. jún. 13. 22:07
 13/19 A kérdező kommentje:

4. válaszolónak: Én meg örülök az újabb válaszodnak :)

Reménykedtem benne, hogy bár az ajándékot már tényleg nem tudtam kellőképpen nyugodtan átgondolni, azért a csokival mégsem lövök mellék, és tényleg óriási segítségemre volt a nő a boltban.

Így már tökéletesen értem a helyzetedet, így az csak jó, hogy bevallotta, hogy mit érez, mert legalább túl vagy rajta, így hogy nem vagy szerelmes belé, már nem kell ettől a szituációtól tartanod. Remélhetőleg felfogta a helyzetet és tovább nem próbálkozik nálad.

"kérdező: a 8. hsz csak szórakozott."

Titkon ebben reménykedtem én is :)

5.válaszolónak: Örülök, hogy te is az első megoldást választanád, mert ez is tovább erősített engem abban, hogy helyes utat választok ezzel a lépéssel. És tényleg jól is tetted, hogy azt tetted meg elsőnek :)

Egyébként nagyon jó tudni, hogy ennyi segítőkész ember van akik sokat segítenek egy ilyen kényes témában. Azt hittem a válaszok fele sem lesz komoly, erre ilyen pozitívan csalódok :)

Nagyon köszönöm az újabb válaszaitokat, mindketten gazdagabbak lettetek egy újabb zöld kézzel :)

2015. jún. 13. 22:55
 14/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ha még itt vagytok és időnként ráfigyeltek a kérdésre, lenne itt egy gond. Valami ami nekem nem tetszik.

Tegnap volt a névnapom és ez a lány, boldog névnapot kívánt, de közben többen beszéltek hozzám, és pedig akkor és ott csak annyit tudtam mondani neki, hogy "köszönöm", azt is csak gyorsan és futólag.

Gondoltam elcsípem az egyik szünetben (ő gyári munkás odabent, én pedig portás vagyok odakint), hogy elmondjam neki, hogy mennyire örülök, hogy felköszöntött, és hogy még véletlenül se haragudjon meg rám, hogy nem figyeltem rá akkor eléggé. Ezt mindenképpen úgymond ki akartam javítani,

és legalább látja, hogy a szándék megvan bennem.

Na most az első szünetben, ami csak 5 perces a végén csíptem el, és mondtam neki, hogy beszélni szeretnék vele, de mondta, hogy nem tud, mert mennie kell be a meló miatt, mert szólnak érte ha nem ér be időben.

Én ezt minden probléma nélkül tudomásul vettem, és megkérdeztem, hogy mikor lesz a következő szünet és milyen hosszú lesz. Elmondta, hogy következő két óra múlva lesz és az már 20 perces lesz. Mondtam neki, hogy akkor visszajövök érte, és akkor beszélünk, amire ő igent mondott. Így is volt, vissza is mentem, csakhogy ő akkor jött ki kajálni, gondoltam, hogy egyértelmű, hogy nem zavarom, és le sem szólítottam, hanem bementem, és a folyosó mellett megvártam.

Bejött, el is csíptem, és szóltam neki, hogy jöttem, mire azt mondta, hogy mindjárt jön, csak vissza viszi a kajás zacskót.

Teltek a percek, öt, tíz, tizenöt perc eltelt, de csak nem jött, itt már gyanús volt a dolog, így bementem a gyárba, és megláttam, hogy már visszaállt dolgozni.

Itt már nem érdekelt, odamentem hozzá, hogy miért nem jött vissza, erre ő azt felelte, hogy a munka miatt, a darabszámot csinálni kell. De ezt úgy mondta, mint akinek rövidtávú emlékezet kiesése, amnéziája van.

Még jó hogy megismert. Gyakorlatilag ara nem is felelt, hogy miért mondta, azt, hogy mindjárt visszajön, csak azt hogy dolgozni kell a darabszám miatt. A végén majdnem én kértem elnézést.

Én a munka részét értem, de akkor minek mondta, hogy mindjárt jön???

Neki ezt akkor is tudnia kellett, és egyértelmű, hogy amikor besétált a kajás zacskóval, ő rögtön vissza is állhatott dolgozni. Ő már akkor sem foglalkozhatott azzal, hogy visszajöjjön. A lényeg, hogy ez történt, és kérdőre vontam őt, a munkája kellős közepén.

Szerintetek mi volt ez és mit tegyek?

Le akar pattintani, vagy csak próbára tesz? Mindkettő eszembe jutott, csak éppen nem mindegy, mert teljesen már reagálást igényel ezek után a részemről attól függően, hogy melyik is történik.

Ahogy az sem, (és ez a következő kérdésem) hogy legközelebb amikor találkozunk hogy viszonyuljak hozzá?

Morcos legyek, és most ne csillanjon fel a szemem amikor meglátom, vagy továbbra is pozitívan álljak hozzá, és próbáljak meg összehozni egy újabb találkát? De azt viszont már melón kívül kellene, ezt most már látom hogy odabent ez elég zűrös dolog. A szünetek, a többi dolgozó, akik miatt alig van egyedül, az összeegyeztethetőség stb miatt.

Azt is tudom, hogy a nők szeretnek tesztelni hogy mennyire kitartó egy férfi, és olykor emiatt egy kicsit meg is bántják, de csakis a tesztelés miatt, nem azért, hogy lekoptassák.

Na most az is eszembe jutott, hogy teszt esetén elbukhattam nála: Lehet gyávának tartott hogy nem szólítottam le, amikor kijött kajálni, holott én csak figyelembe vettem, hogy hadd egyen nyugodtan, az az első, ráérünk utána beszélni.

A kérdés az, hogy ez lepattintás, vagy tesztelés.

Mert nekem is két teljesen különböző módon kell hozzáállnom ami keresztezi egymást.

De én ezt a lepattintást sem értem. Ha így van miért most kezdi már el? Nem másodjára látott már engem, és eddig mindig pozitív jeleket kaptam tőle.

Soha nem támadtam le, egyszer sem, nem loholok folyton a nyomában, egyszer volt egy specifikus alkalmunk amikor az ajándékot adtam neki a születésnapja alkalmából. De akkor és utána olyan jó volt minden, nehogy most jusson már eszébe, hogy az sok volt.

Én tényleg nem vagyok az rámenős fajta, sokszor nem is tudnék, ugyanis van amikor hetekig nem látom. A tegnapi alkalom előtt is (ez ugyanis tegnap este volt) június 15.-én, hétfőn láttam utoljára. Ez testvérek között is három hét. Fizikai képtelenség, hogy elege legyen belőlem.

Nem is értem ezt az egészet. Első szünetben mondja, hogy menjek vissza a másodikban, a másodikban leszólítom, azt mondja mindjárt jön erre beáll melózni.

Negyed órával később a reakciója alapján majdnem azt sem tudta, hogy miről beszélek, azt hittem be kell mutatkoznom neki.

Ez nemcsak elszomorító, de már valamilyen szinten ijesztő is.

Mi lehet ez, és hogyan viszonyuljak hozzá ezután? Ellenségesen vagy kitartóan? Ez sem mindegy.

Most őszintén, ki érti ezt?

Természetesen mindenki válaszát várom, de fiúk akikkel már történt ehhez hasonló, és nők akik sokkal jobban át tudják látni nő is szemmel a dolgot válaszaikra vagyok kíváncsi.

2015. júl. 7. 17:09
 15/19 anonim ***** válasza:

Toketlen vagy. Nincs benned semmi ferfiassag. Ha megbeszeltetek, akkor mi a toknek nem mentel oda hozza, mig evett. Azert nem ment oda hozzad kaja utan, mert nem o akar utanad futkosni no letere. En is igy tettem volna. Ha olyan nagyon beszelni akarsz vele, akkor nem a sarokban kell acsorogni es varni hogy odajojjon. Viragot vittel mar neki? Csak ugy? Elhivtad barhova? "nem lenne kedved melo utan beulni kavezni/teazni valahova?"

Oszinten szolva, nalam leirtad volna magad egy ilyen akcioval. Aki arra nem kepes, h odajojjon hozzam, ha beszelni akar velem, csak kerulget es homalyos utalasokat tesz arra, hogy vmit mondani akar, azt en utana messzire elkerulnem. Nem akarnek egy kisfiut a nyakamba venni. Tudod, a nok nem szeretik se bogo gorillat, se az idetlenul ugralo makit, nekunk eleg, ha csendben lepdel mellettunk az oroszlan.

29N

2015. júl. 8. 07:18
 16/19 anonim ***** válasza:
A halálos szerelem veszélyes, nehogy elvigyen. :(
2015. júl. 9. 11:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Egyrészt nyilván neked kellett volna odamenned hozzá, hiszen te beszélted le vele. Ő nem gondolatolvasó, honnan a francból tudta volna, hogy te csupán csak azért nem mész oda, mert azt nézed, hogy nyugodtan tudjon enni (ha ez amúgy tényleg igaz, és nemcsak ezzel áltatod saját magadat is, miközben valójában a félelmedről van szó). Másrészt pedig az eszedbe se jutott, hogy szegény annyira tele van munkával, hogy azt se tudja, mikor hol áll a feje? Akár az is lehet, hogy tényleg kijött volna, csak hamarabb be lett fogva, muszáj volt neki korábban elkezdenie dolgozni, és nem tudott mit tenni. Azért nem kell mindig ennyire túlmisztifikálni egy lányt, hogy most akkor "teszt" vagy ez vagy amaz. Persze, egyeseknél ilyesmi is benne lehet, de azért elő szokott olyan is fordulni ám, hogy tényleg így vagy úgy alakulnak a dolgok akaratunkon kívül is, és semmi "taktikázás" nincs a háttérben!
2015. júl. 10. 00:01
 18/19 anonim ***** válasza:
Mi lett a történet vége?
2015. aug. 2. 20:17
 19/19 anonim ***** válasza:

Én is igy buktam le..azt mondtam egy közös ismi által véletlen találtam rá.."véletlenek nincsenek késöbb sokat hagoztatta is..szintén iwiw volt a kiindulás meg a szülinap..meg a bogár a fülébe honnan tudtam..de ügyesebb volt hisz ért a nethez az én googlem meg mindenem a saját vezetéknevemmel volt..segitett virtuálisan de mindent amit lehetett elrontottam máshogy reagáltam le máshogy értelmeztem..még batinőm "azota ő is igy használja ezt a szót"javasolta menjek el s meghibásodott mosogépem megszereltetni hisz lenne mit megbeszélnünk.

Az ajándék gagyi értéktelen lehetett számára hisz állítása szerint tehetős..

Én viszont csóri voltam..most sokat dolgozok .."lesz nevem s pénzem egyszer majd"-utobbi nem boldogit..de másokat boldoggá tudok vele tenni..pl.anyum ha vmit nem engedhet meg magának én ha tudom megveszem vagy a gyerekeknek kerilányomnak..

Már biztos kidobásra került az ajándékom..

Iwiw..jobb is volt mint a Facebook..

Igen az ember netfüggő lehet ha a megoldás boldogság után kutata..akinek egyenes az élete nem kell a közösségi portál az az író sokmindent megvon :(

Ui:vettem kertibitort csillagokat nézni esténként meg hozzá szinbe passzoló boros poharakat..igaz nem iszok alkoholt de egy nap biztos ünneplek..remélem már ebbe a honapba..

2015. aug. 8. 03:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!