Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi ez? Miert tortenik ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez? Miert tortenik ez?

Figyelt kérdés

Beleszerettem meg 1eve egy sracba de csunyan elutasitott de nem adtam fel.

teljesen egyformak voltunk mindenben csak en lany o fiu.

ugyanaz a stilus,kedvencek,stb.

Elkuldott megegyszer fel eve is akkor a lelkembetiport ugy es tobb oraig megallas nelkul sirtam es mar rettegtem tole de meg mindig szerettem...egy hete megtalaltam viberen es rairtam alneven es elkezdtunk ismerkedni, sminkkel atvaltoztattam az arcom jelleget hogy ne ismerjen fel es sikerult..nem ismert fel es nem kellett 2ora beszelgetes es elhivott randira..azt mondtam nem lehet..erre elkezdett kerdezoskodni es elarultam ki vagyok..utanna 3orat beszeltunk meg es leirta reszletesen hogy mi a baja velem es megkert hogy soha tobbe megse probaljak fele kozeledni.

Mar megertettem es n bankodok en voltam hulye hogy egy evemet ra pazaroltam es kozbe 4 vagy tobb fiut elkuldtem.

Nagyon sok udvarlom van akik olnenek ha feleannyit tettem volna ertuk mint erte...Miert nem kellettem pont annak akiert ennyire oda voltam??

18/L o pedig 20/F

2015. jún. 9. 20:59
 1/5 opened paradise ***** válasza:
Mit mondott,mi volt a baja?
2015. jún. 9. 21:06
 2/5 A kérdező kommentje:
osszessegeben hogy szerinte nagyon ramenos voltam es nem hagytam ot kezdemenyezni....pedig tetszettem neki...
2015. jún. 9. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Valahogy nehezen hiszem, hogy ha minden klappol, ráadásul még tetszel is neki, csak azért utasítja vissza minden próbálkozásodat, mert te kezdeményeztél.

Egyszerűen csak nem jössz be neki. Fogadd el és ne zaklasd többet!

2015. jún. 9. 21:13
 4/5 A kérdező kommentje:
o az a verbeli ferfi fajta...ez kiabranditotta
2015. jún. 9. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is kétlem, max neked mondta ezt mert nem akart megbántani.
2015. jún. 11. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!