Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti milyennek ítélnétek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyennek ítélnétek meg egy ilyen kép alapján? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés

Szóval beszélgetek egy ideje egy lánnyal, és a profilján mindössze egy ilyen kép van:

[link]

Szerintem biztos gyönyörű lehet, de nem tudom mit gondoljak.

Randizni fogunk a hétvégén. Azt mondta, hogy ő sokkal jobban szereti így a vakrandit, mert így az tud neki megtetszni, hogy milyen egy ember valójában. A kép a szeméről pedig elvileg azért, mert, hogy a lélek tükre vagy mi.

Mi a véleményetek erről az egészről? Nagyon szimpatikus lány, kedves, aranyos, szeretek vele beszélgetni nagoyn.

24F

2015. jún. 9. 20:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mit filózol ezen a dolgon.

Ha bejön neked, akkor már eleve nem veszíthetsz semmit.

Mitől tartasz, hogy rohadnak a fogai vagy kicsik a mellei? :)

Szerintem jó, hogy ilyen a lány felfogása.

Ne a mellei vagy a feneke miatt akarj találkozni vele, hanem azért mert igenis kíváncsi vagy rá és kedveled.

2015. jún. 9. 20:21
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem ez így teljesen rendben van, a részlet alapján tényleg elég csinos lehet
2015. jún. 9. 20:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene :) bár ha más körülmények között is ennyire próbál rejtélyes lenni, az annyira nem. Reméljük tényleg csak az első találkozásig tart ez a titokzatosság, sok sikert a hétvégéhez ;)
2015. jún. 9. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha mégsem tetszik, elköszönsz és hazamész. 24 évesen nem esik bajod, ha iszol egy narancslevet egy olyan csajjal, aki nem jön be, nem?
2015. jún. 9. 20:24
 5/8 anonim ***** válasza:
61%

nekem az kép édeskevés bármihez,még ahhoz is hogy szóba álljak vele vagy hogy elmondjam neki a keresztnevem

egyszerű figurának tűnsz akit könnyen átver egy punci.De nem kéne elhinni mindent ilyeneknek.Nincs róla elég infód,hagyd

2015. jún. 9. 20:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Én megértem a lány álláspontját, mert szerintem ez hülyeség.

Annyira könnyen ki lehet szűrni, hogy valaki csak a szexre megy-e vagy többre, hogy felesleges így taktikázni.

Persze jó dolog az, hogy a személyiség fontosságát hangsúlyozza, viszont ezzel olyan, mintha tagadná a külsőnek a fontosságát, mert bárki bármit mond, a külső is fontos. Az ilyenekből meg könnyen lesz kínos szituáció.

Kérdező: legalább téged látott már? Mert ha igen, akkor elég röhejes a csaj. :D

2015. jún. 9. 20:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy jól néz ki. Lehet, hogy rohadnak a fogai, vagy hatalmas orra van.
2015. jún. 9. 20:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem húsis testalkata van, de majd meglátod.
2015. jún. 9. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!