Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem akarom hogy baja legyen!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom hogy baja legyen! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel évekkel ezelőtt ismerkedtem. Én totál szerelmes vagyok belé, mániákusan vágyom rá. Elutasít jó régóta már. Sok dolog történt de lényegében ő volt velem a szemét és hazug. Ezek sem változtattak az iránta lévő érzéseimen. Az a baj hogy remény nincs, és üzengetek neki az interneten meg a telefonjára. A nagy részét biztos szűri.. de pár biztos eljut hozzá. Én tudom mennyire idegesítő lehet számára hogy az ő szemszögéből én rá erőszakolom magam,zaklatom mikor ha indok nem is volt de a viselkedésével tudtomra adta hogy nem érdeklem őt. Azt nem szeretném hogy esetleg kárt tegyen magában azt sose bocsátanám meg magamnak. Meg úgy alapból nem akarom zavarni a minden napjait. Lezárni-elfelejteni nem tudom.

Szerintetek az megoldás lenne ha elmennék személyesen hozzá, úgy hogy tudom hogy ő ezt nem akarja? Mert ha pofon vág, vagy talán őszinte lesz és elmondja miért nem vagyok jó neki! Akkor utána békén tudnám hagyni és mindenkinek jobb lesz?

2015. jún. 8. 10:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom! :O Csodálom, hogy még nem jelentett fel! Ne zaklasd már szegény csajt, szerintem világosan tudtodra adta, hogy nem akar tőled semmit! Ja igen... és menj el orvoshoz, ez már beteges amit csinálsz!!!
2015. jún. 8. 10:24
 2/11 anonim ***** válasza:
beteg vagy
2015. jún. 8. 10:27
 3/11 A kérdező kommentje:
Lehet feljelentett már csak nem tudok róla? Személyesen soha nem zavartam őt. Ha beteg vagyok akkor ő sem normális!
2015. jún. 8. 10:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Gondolod kár tenne magában egy netes zaklató miatt?

Inkább azon aggódnék, hogy a pasija ne tegyen kárt benned. Könnyen lehet az a vége

2015. jún. 8. 10:34
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de nem akarom hogy butaságot csináljon. Nincs fiúja. Ha lenne se érdekelne ha rám küldi. Mondjuk az elég "kisebbségi" megoldás a lány meg fehér ahogy én is. (júj mindjárt letámadnak).
2015. jún. 8. 10:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
" Ha beteg vagyok akkor ő sem normális!" Csak gondolj bele kicsi psicho! :D Tetszik neked, ő aztmondta nem érdekled! Te tovább hajkurászod, üzengetsz neki stb, már az ajtaján is kopogtatni akarsz. Kárt tenni hidd el nem fog magában, max akkor, ha nem állsz le, mert az őrületbe kergeted a faxságoddal. Nagyon beteg vagy! Pszichiátriai eset! :D
2015. jún. 8. 10:44
 7/11 A kérdező kommentje:
Dehogy is! Nekem aztán semmi bajom sincs! Tetszettünk egymásnak csak történt benne valami! Én meg bolondulok érte ! Ennyi
2015. jún. 8. 10:53
 8/11 anonim ***** válasza:
52%
ok bizonygasd magadnak majd valaki helyrepofoz! :D
2015. jún. 8. 13:49
 9/11 omba ***** válasza:
66%

NEM kellesz neki... melyik szót nem érted?

Nem pofozna fel, max lehányna.

Nem akarod zavarni a mindennapjait... akkor mi a ráknak üzengetsz neki?

2015. jún. 8. 14:07
 10/11 anonim ***** válasza:

"Azt nem szeretném hogy esetleg kárt tegyen magában" - de azért nem tartod kizártnak, hogy addig erőszakoskodsz vele, míg felköti magát?

Szívem szerint lefújnálak Chemotox-szal....

2015. jún. 8. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!