Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom hogy baja legyen! Mit tegyek?
Van egy lány akivel évekkel ezelőtt ismerkedtem. Én totál szerelmes vagyok belé, mániákusan vágyom rá. Elutasít jó régóta már. Sok dolog történt de lényegében ő volt velem a szemét és hazug. Ezek sem változtattak az iránta lévő érzéseimen. Az a baj hogy remény nincs, és üzengetek neki az interneten meg a telefonjára. A nagy részét biztos szűri.. de pár biztos eljut hozzá. Én tudom mennyire idegesítő lehet számára hogy az ő szemszögéből én rá erőszakolom magam,zaklatom mikor ha indok nem is volt de a viselkedésével tudtomra adta hogy nem érdeklem őt. Azt nem szeretném hogy esetleg kárt tegyen magában azt sose bocsátanám meg magamnak. Meg úgy alapból nem akarom zavarni a minden napjait. Lezárni-elfelejteni nem tudom.
Szerintetek az megoldás lenne ha elmennék személyesen hozzá, úgy hogy tudom hogy ő ezt nem akarja? Mert ha pofon vág, vagy talán őszinte lesz és elmondja miért nem vagyok jó neki! Akkor utána békén tudnám hagyni és mindenkinek jobb lesz?
Gondolod kár tenne magában egy netes zaklató miatt?
Inkább azon aggódnék, hogy a pasija ne tegyen kárt benned. Könnyen lehet az a vége
NEM kellesz neki... melyik szót nem érted?
Nem pofozna fel, max lehányna.
Nem akarod zavarni a mindennapjait... akkor mi a ráknak üzengetsz neki?
"Azt nem szeretném hogy esetleg kárt tegyen magában" - de azért nem tartod kizártnak, hogy addig erőszakoskodsz vele, míg felköti magát?
Szívem szerint lefújnálak Chemotox-szal....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!