Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy szerelmes voltál valakibe, de valami miatt nem merted neki elmondani, igy esetleg hónapokat vártál rá?
Figyelt kérdés
2015. jún. 4. 23:51
11/13 anonim válasza:
Volt. Egy diákmunkahelyen dolgoztunk.
Volt. Egy szakirányon tanultunk.
Volt. Egy osztályba jártunk.
Mindegyikben közös az ok: házinyúlra nem lövünk.
Kész voltam tőlük. :((
12/13 anonim válasza:
Az első szerelmemmel még túl rövid ideje voltunk együtt, féltem, hogy rosszul sülne el, ha elmondanám. Majd lelépett hamar ezután a gondolat után. Nem volt lehetőségem, sehogy sem értem el.
A másik nagy szerelmem akkor alakult ki, miközben a srác egyik cimborájával voltam együtt 2 évet. Csúnya dolognak tűnhet, de nem voltunk odáig egymásért 19 évesen a cimborával. A szakítás után egy évvel majdnem összejöttem ezzel a fiúval, de nem működött, fontosabb volt a barátság. Nem tudtam neki elmondani, hogy szerettem.
13/13 anonim válasza:
Én most is szerelmes vagyok. És hogy miért nem merem elmondani neki? Mert a legjobb barátom...és nem akarom ezt az egészet elrontani. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!