Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba de nem merem elmondani neki! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szerintem én is tetszem neki de nem biztos, és ha mégsem akkor eléggé ciki lenne az egész! Szerintem ha csak úgy elmondanám neki az egészet akkor rosszul reagálná le! Mit tegyek?2013. jún. 23. 18:12
1/9 anonim válasza:
Ez a kockázat mindig benne van. Hány évesek vagytok?
2/9 Pain for Pleasure válasza:
Ne azzal kezd, hogy bevallod neki, először inkább hívd el valahova.
3/9 anonim válasza:
szedd össze magad fivérem!!! légy férfi!!! vágd az arcába hogy mit érzel!
4/9 A kérdező kommentje:
Én 14 vagyok ő 13, de nagyon sehova sem tudom elhívni mert csak néha találkozunk össze de a múlt héten együtt mentünk egy táborba és ott kezdődött az egész!
2013. jún. 23. 18:43
5/9 ivilicious válasza:
ne félj elmondani,mi éetelme? ha nem mered elmondani,csak nyomasztani fog. ha meg esetleg visszautasít,hát visszautasí,lesz más. fiatal vagy még.
ha meg szerinted tetszik,akkor tök jó. hátha. semmit nem veszíthetsz azzal,ha elmondod.
7/9 anonim válasza:
13 éves lányok még nem gondolják komolyan ezt a szerelmes dolgot. Ám, te 14 éves vagy így már te gondolod milyen lehet ez. Az lenne a legjobb ha elmondanád neki mit érzel iránta és hogy te ezt komolyan gondolod, de nem erőlteted mivel ő még most szerez ehhez tapasztalatot. Ha kinevet, akkor még kislány.
8/9 A kérdező kommentje:
Nekem is ő lenne az első!
2013. jún. 28. 12:09
9/9 anonim válasza:
Hát vagy mondd el, vagy várj egy kicsit, 13 évesen még fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!