Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy egy barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy barátnő szétzúzza még a legjob baráti kapcsolatokat is?

Figyelt kérdés
Azok, akikkel csak haverok voltunk, nem különösebben érdekelnek. Viszont voltak tényleg nagyon jó barátaim, akik egy kapcsolat hatására teljesen elfelejtettek engem. Nem jártunk egy iskolába, pedig hetente legalább 3-szor találkoztunk.. most pedig fél éve nem láttam semelyikőjüket sem, még a hívásomra sem hajlandóak gyakran válaszolni. Miért van ez? Veletek van ilyen? Érzitek azt emiatt, hogy magányosabbak lesztek? Hogyan kezelitek ezt?

2015. máj. 31. 21:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nincs ebben szétzúzás, teljesen természetes a folyamat.

Az érem két oldalát már leírták előttem, ezt nem ismételném ("miértmészmegint" csaj és "csakveled" pasi), mindkettőnek egyforma rációja van manapság.

De felnőttként természetes, hogy kevesebb időt töltesz barátokkal, többet azzal, akivel a jövődet tervezed. Ez nem csak férfidolog: nőként is ugyanúgy működik.

Én is észreveszem magamon, hogy kevesebbet foglalkozok a barátaimmal, mert párom > barátok, az időt úgy alakítom, hogy a baráti találkozók ne tegyenek keresztbe a randiknak, ergo az előbbiből van kevesebb. Ő szintén így van ezzel. Most még, aztán ez is változik, ha egyszer összeköltözünk. :)

Ugyanígy látom barátokon (nemtől függetlenül), hogy akinek már komoly kapcsolata van, az kevesebbet foglalkozik velem vagy a többi barátjával, hasonló okokból.

Ennek ellenére ugyanúgy tudom, hogyha hajnali háromkor hívnám, hogy gáz van, ugyanúgy ugrana bármelyik. A párja ágyából is, igen. Nem lesz kevesebb a barátságunk, sőt, tartalmasabb, hiszen a ritkuló találkozásokkal, beszélgetésekkel nincs alkalmunk üresen fecserészni, tényleg fontos dolgok jönnek elő. :)

Egyetlen olyan barátom van, aki ki van akadva, hogy persze, pasizom, ő le van szarva. (Hozzáteszem, nem csak rám, mikor korábban a közös baráti társaságból másnak lett állandó kapcsolata, rá is fújt, mert hozta a srácot is a talikra...) Mostani szemmel látom, hogy csak azért teszi, mert savanyú a szőlő, nem tudja kitölteni az életét semmivel, ezért rajtunk csattan, hogy mi tesszük őt tönkre. Meg a párjaink, mert "elvesznek" minket tőle.

Érdemes elgondolkodni, nehogy te is ebbe a besavanyodásba kerülj bele, mert onnan már nagyon nehéz kimászni. :)

2015. jún. 1. 15:55
 12/12 A kérdező kommentje:

11-es, szted komolyan lehet venni egy ilyet?! Igen, nincsen hozzá semmi közöm, de ha ezt a barátom még anno nem kiakadva meséli el nekem, talán nem is érdekelne annyira. Ezzel a lánnyal abszolút nem kedveljük egymást, ez van. Véleményem meg azért csak lehet róla.

Én igyekszem ezt nem másokon kitölteni, ha így történik, elnézést kérek, de úgy érzem, ha vkivel egy évtizeden keresztül olyan szoros kapcsolatot ápoltunk, talán jogosan nehéz elfogadnom, hogy teljesen le van szarva a fejem. Elegem van abból, hogy mindenki ilyen érdek/ösztönlény, akiből éppen nincs haszna, semmilyen törődést nem ad neki. A világ legboldogabb embere lennék, ha végre lenne barátnőm, de abban biztos vagyok, hogy tudnék a legjobb barátaimnak válaszolni, és azért MINIMUM havonta összehozni egy találkozót. Van egy barátom, aki nem itt lakik a kerületben, hosszas idő míg beutazik, KOMOLY kapcsolata van (olyan, ahol nem dug félre az ügyeletes l*tyó), mellette kondizik, és tanul is, mégis keresi a társaságomat, és igyekszik találkozni velem legalább havonta. Vele 4 éve vagyok jóban, a másikkal pedig 11 éve. Akivel 11 éve vagyok jóban, másfél utcányira lakik tőlem. Az előbbi miért tudja ezt megoldani? Nekem senki ne mondja azt, hogy ez a kapcsolattól függ, mert igenis, lehet találni a barátokra időt, csak akarás kérdése.. hiába, az emberek többsége már ilyen. Nem baj, majd én már nem leszek ott, hogy kisírja a vállamon magát, mert a "lány" lelépett tőle.

2015. jún. 1. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!