Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, összejönnétek egy dadogós, félénk férfival?
a 8as válaszolón szétröhögtem az agyam. :D
nem értem ezt a hozzáállást. komoylan. tulajdonképpen inverze tanubizonyságt teszi annak, hogy ő egy szerencsétlen, egyedül boldogulni képtelen nő, cserébe kell neki az erős "nem dadogó, nem félénk, nem balfsz" férfi,
téged a feministák máglyán égetnének el.
mondom ezt annak ellenére, hogy kedves dadogós barátom, az a helyzet, ne táplálj komoly reményeket. Inkább a 8as álláspontja a valóságközeli. (annak ellenére, hogy baromi szánalmas)
Én vagyok boldogulni képtelen? Pont az ellenkezője te nagyon buta.
Mivel én magam egy lendületes ember vagyok, iszonyat zavar ha valaki nem tud lépést tartani velem, meg türelmetlen leszek. Ez igaz a dadogókra is.
Az meg már meg ne haragudj, egy belső igény, hogy férfiasnak lássak valakit, nem fogok meghasonlani, mert nekem nem a gyámoltalanok jönnek be. Neked ez tetszik, nekem az. Nem értem miért az enyémbe kellett belekötni, legalább őszinte voltam. És a biztonságra való törekvés evolúciós késztetés, ebben az esetben, ha neked a dadogós, érzékeny, nyámnyila "férfi" kell, akkor te vagy az evolúciós zsákutca, nem én.
azért "kellett" belekötni, mert ellentmondásos.
ahogy irtam is. megnézném mennyire vagy energikus valójában, és hogy ez miben merül ki:)
A világ szerintem tele van ellentmondással, ne lepődj meg ezen.
Bizonyítani nem fogom, és nem is tudom miben merül ki az energikusság, de igazad van, inkább lendületesnek mondom magam. Mindig sietek, a kasszánál pontos, gyors és felkészült vagyok, nem az aki még a pénztárcájában molyol és azt se tudja mit akar venni, ilyesmik. Nem hiszem el, hogy nem találkoztál még ezzel a típussal. Engem idegesít egy lassú teszetosza céltalan ember. Ennyi. Szégyen, hogy ebbe kell beleköss.
Igen, nyilvan a magabiztossag jele hogy a legjobb peldad az, hogy a kasszanal 'felkeszult' vagy. Nem rohogtem... :-) :-)
Am nem izgat, csak jellemzoen a 'gyenge noknek' kell eros magabiztos hapsi.
A magabiztos onallo nok az ilyesmit sosem emelik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!