Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiaknál miből lehet arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknál miből lehet arra következtetni, hogy nagyon megtetszett nekik valaki? Inkább az arcot figyelik hosszan? Zavarba jönnek?

Figyelt kérdés

2015. máj. 29. 21:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A 7-es hsz-ra reagálva: én akkor kezdtem el igazán sejteni, hogy érezhet irántam valamit a srác (most már a barátom), amikor meglátott és kb. az volt az arcára írva, hogy "el sem hiszem, hogy őt látom". Ez egy nem tervezett "összefutás" volt. Aztán egy előre megbeszélt tali (még nem randi) pillanatában, amikor megpillantott, meg sem tudott mozdulni, szinte lefagyott. Aztán tudatosult benne, hogy tényleg ott vagyok, és én vagyok. Aznap vallott szerelmet, és aznap is jöttünk össze...

Előtte pedig ha beszélgettünk, különös figyelmet szentelt nekem (társaságban), ha pedig kettesben voltunk, mindig felém fordult, sosem volt karban a keze (ez az elutasítás, távolságtartás jele IS lehet, de akár megszokás is), mindig mosolygott, gyakran nézett mélyen a szemembe, és megfigyeltem már akkor is, hogy gyakran pillant az ajkaimra (ez meg a csók jele).

Más: mindig ő kérdezte meg hamarabb, hogy mikor találkozunk legközelebb. Érdeklődött felőlem, ha interneten beszélgettünk, akkor is kedves volt és érdeklődő.

Persze nem minden férfi ilyen, ez csak az én tapasztalatom. :)

2015. máj. 30. 18:18
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, Utolsó író.

Lehet, írok neked privátban is. :)

2015. máj. 30. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!