Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak, szeretitek ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, szeretitek ha a barátnôtök k. rvásan néz ki, vagy legyen visszafogottabb?

Figyelt kérdés

2015. máj. 29. 20:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Képek kellenek, mert van akinek a csador is k.rvás. Amiket 19-es berakott azok tetszenek, csak sajnos már kinőttem abból a korból hogy ilyenben járjon a barátnőm.

A másodikkal semmi gondom nincsen, teljesen átlagos, minden további nélkül ki mernék mellette menni az utcára.

Az elsőnél és a negyediknél a neccharisnya tényleg necces, erősen kapaszkodnom kellene hogy úgy öltözzek, hogy ne üssünk el nagyon. Neccharisnya nélkül szerintem aranyosak, nem is mondanám őket k.rvásnak. Inkább úgy.

A harmadik mellett azért már zavarban lennék az utcán.

2015. máj. 29. 22:17
 22/27 anonim ***** válasza:
hát igen harisnya nélkül már picit másabb de a 3-mas tényleg alulöltözött az már sok :)
2015. máj. 29. 22:20
 23/27 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Sajnos van saját tapasztalatom ebben az ügyben. 24 éves lány vagyok. Szeretem a sportos öltözetet, de igazából... szeretek mini ruhákban járni. Nem kicsi a mellem, így azt is néha kitettem. Na nem push up, de félig-meddig kivágott felsőkben jártam. Lett barátom, akit nem érdekelt, hogy éppen milyen ruhákban járok. Ha megnéztek az utcán, akkor sem érdekelte, egyszerűen ez nem érdekelte. Nem öltöztem k*rvásan, csak szerencsés vagyok az alakom miatt és öltöztem, adtam magamra rendesen. Szerintem egy miniruha magassarkúval nem r!bancos, hisz szerintem ez még természetes. Viszont akaratomon kívül összebalhéztak rajtam a barátom és 2 fiúhaverja. 2 is szerelmet vallott nekem, az egyik zaklatott és sírt is a telefonba. Mindkettő gyermekkori barátja volt, akikkel együtt nőtt fel és megbízott bennük. A barátomnak ezeket elmondtam, meg is nézte a beszélgetéseket. Nem talált Ő sem benne olyat, amiben kivetnivaló lehetne az én részemről. Annyi volt a bűnöm, hogy megértő és segítőkész voltam velük, lehet velem beszélgetni hosszasan és mivel szinte mindenről lehet velem beszélni, így ezt a nyitottságot is észrevették. Persze bizonyos kereteken belül, hisz én nem vágytam egyáltalán rájuk. Viszont így megromlott a kapcsolatuk. Tiszteletlennek tartom őket, hisz egy barát nem így tesz. Magamat vádoltam, hisz miattam vesztek össze. Viszont úgy gondolom, hogy akármennyire tetszik valaki, ha van valakije, azt tiszteletben kell tartani! Viszont jó tesztnek is tartom, hisz így kiderül, mennyire szeret valaki valakit. Ha más eltudja vinni, akkor vigye. Sok pasi a "pont jó" melleknek, a jó alaknak és egy őszinte beszélgetőpartnernek nem tud ellenállni még akkor sem, ha barátnője van. Könnyen ellehet csavarni a fejüket úgy, hogy az adott lány nem is tud róla, hisz hajlamosak rá. Azóta "zártabban" öltözködöm és kicsit elzárkóztam. Nem akartam több ilyen esetet.
2015. máj. 29. 22:27
 24/27 anonim ***** válasza:
Ja, a párommal anno voltunk bulizni és hát olyan nevetséges öltözetű "hölgyek" jelentek meg, hogy párommal együtt szakadtunk a csajokon. Az egyiken pl. csak a cicijét takaró kis textil darabka volt, teljesen kivolt a köldöke, csipője plussz egy rövidnadrág. Volt kb. 17 éves. Vesemedence gyulladás 2.0 A másik amin röhögtünk egy 40 év körüli nő volt, térdig érő tűsarkú csizmában és leopárd mintás full kivágott mini ruhában. Tipikus kontúrozott száj, tetovált szemöldök, veres hajkorona. Szerintem nagyon visszataszitó tud lenni egy ilyen megjelenés. Én már rengeteg buliban voltam, néha felvettem a dekoltázsos felsőt, ruhát, de volt, hogy elmentem egy sima tornacsukában farmerban és mégis megtaláltak folyton a pasik, mikor szingli voltam :D Szóval nem kell szende szüznek öltözni, de kuának se. A kettő közt vannak szintek. Az, hogy valaki vaditó és csinos nem követeli meg, hogy csak ribizli ruhában tud az lenni. Sőt...ahogy tapasztalom a pasiknak bejön ez a laza, kicsit nőies, kicsit sportos, tornacsukás és feszülő atlétás farmeros csaj. A kevesebb néha több.
2015. máj. 29. 23:05
 25/27 A kérdező kommentje:
16: lehet hogy te 28 évesen már otthonkában jársz, de számomra nem ért véget az élet. Ja, és mindenki szeret tetszeni kortól függetlenül, szóval hagyjuk az álszenteskedést. Igenis jól esik ha megjegyzik, hogy jól nézel ki, jól esik 30 évesen, 40 évesen, 50 évesen is, akár férfirôl can szó, akár nôrôl. És igen, kapcsolattól függetlenül is. Én több mint 4 éve vagyok együtt a párommal és nagyon szeretem, ez mégsem jelenti, hogy akkor nem lakkozom a körmeim (a lábamon is!), hogy nem rakok fel egy feltûnô, szexis sminket, mûszempillát esetenként, mindig van rajtam valami dögös fülbevaló, ékszer, divatos karóra, magassarkú. A hajam is egész világos szôke és hosszú, melyet rendszeresen ápolok, odafigyelek. És élvezem az egészet! Egész egyszerûen izgalmas és élvezem, hogy kifestem magam és a végeredményt. Talán nekem forróbb a vérem és jobban élvezem az életet, mint te..vagy jobban szeretem önmagam.. Nem tudom. Viszont én nem tudnék begyepesedni. Szórakozóhelyre meg nem fogom tornacipôben betenni a lábam, elvégre nem edzeni mentem...:S nem is értem
2015. máj. 30. 07:55
 26/27 anonim ***** válasza:
#13 téged is kitettek már a sarokra, azért sír a pici szád, te nethuszár kistacskó!
2015. máj. 30. 13:35
 27/27 anonim válasza:
Otthon k..vás de mint az állat máshol visszafogottabb de azért adjon magára
2015. máj. 31. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!