Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitartottnak gondolnátok egy ilyen lányt?
az is kitartott aki mindent megcsinál, csak éppen ő a normális fajta :D
de ő még olyan SE akar lenni, ami érthető
(#20 vagyok)
nem jósoltam, és nem is kívánom, hogy úgy legyen ahogy írtam ... neked lesz problémád, téged frusztrál majd, ha ő jelentősen többet keres ... te úriember vagy, és nem várod el tőle, hogy fizessen a kevésből, meg úgy egyáltalán ... hát ezért fog zavarni, ha ő többet visz haza, ha ő jobban kereső társaságban mozog (tolmácsolásnál ez könnyen előfordul)
de nem érted a kitartott szó jelentését.
ha programokat szerveztek és te fizeted az egészen más, mintha ott élne "a nyakadon" 0 jövedelemmel, és te etetnéd, ruháznád stb
Nem kitartott, csak buta. Vagy nem gondolkozik veled hosszútávon. Egy-két hónapon komoly kapcsolatban szerintem nem szabad fennakadni. Mi lesz, ha eltörik a lába és egy hónapig gipszben lesz? Hazaköltözik a szüleihez, hogy ne legyen kitartott?
Én hasonló cipőben járok, azzal a különbséggel, hogy muszáj dolgoznom, mert a párom keresete nem túl sok. De az államvizsga miatt így is szabadságon leszek a jövő héttől, és diákmunka lévén nem kapok érte egy fillért sem.
Pont tegnap beszélgettünk erről. Ő azt mondta, hogy az egészben csak az zavarja, hogy nem tud annyit keresni, hogy több időt fordíthassak a tanulásra és muszáj dolgoznom. Lehet, hogy pénzéhes vagyok, de ha megtehetném, már két-három hete biztosan csak a tanulással foglalkoznék.
Mivel vele tervezem az életem, nem zavar a dolog. Nálunk is én vagyok a magasabban képzett és várhatóan én is fogok többet keresni. Tulajdonképpen ha nagyon forintosítani akarjuk a dolgot, akkor ez neki egy elég jó befektetés :D
hogy a # 20-ast ignoráljam,ha most ez ennyire zavarja,hogy ő nem keres te pedig igen és ezért nem költözik oda hozzád, pár éven belül fordított esetben szerinted nem fogja zavarni ,ha te nem keresel annyit mint ő/nem keresel ő meg igen????
ÉS nem sértegetni akartalak,csak kicsit felfoghatnád azt amit mondani szeretnék, szerintem a barátnődnek fontosak az anyagiak.
#28 engem?? ... hiszen ugyanazt mondjuk
(#20-as)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!