Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kitartottnak gondolnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitartottnak gondolnátok egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés
A lány utolsó éves az egyetemen, tehát nincs keresete. Párja jól keres, így ha elmennek valahova azt a párja fizeti. (Több éves kapcsolat) A lánynak az egyik tanárnő az egyetemen felajánl egy munkalehetőséget a saját ügynökségénél, amivel kezdőfizetésként is a dupláját kapja, mint a párja. A lány csak akkor hajlandó a férfi lakásába költözni, amikor már kézhez kapta az első fizetését. Ti kitartottnak gondolnátok egy ilyen lányt?

2015. máj. 27. 11:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

az is kitartott aki mindent megcsinál, csak éppen ő a normális fajta :D

de ő még olyan SE akar lenni, ami érthető

2015. máj. 27. 14:46
 22/30 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. máj. 27. 14:53
 23/30 A kérdező kommentje:
Akkor ennyi erővel most is az, nem? Ha vacsorázni, kávézni, borozni hívom, én fizetek. Kirándulni megyünk, én fizetem az egészet. Sokszor veszek neki dolgokat. Első 1 évben a kirándulás ráeső részét mindig ő fizette, éttermekben megharcoltunk a számláért. De egy év után nem voltam hajlandó hagyni, hogy bármit fizessen. Én hívom el vacsizni, én hívom kirándulni. Nem kell nekem a szülei pénze. Meg hülyén éreztem magam, hogy jól keresek, ő meg a velem töltött időre fordítja a zsebpénzét. Meg sok alkalomra drága ajándékot vett nekem, amikre úgy spórolt össze. Sokkal többre értékelem így, hogy a kevésből ad, mintha a sokból tenné. Az én szememben sosem lesz kitartott, bárhogy is dönt. A jóslataitok nem fognak beválni, mert nem fog veszekedést gerjeszteni, elfogadom a döntését.
2015. máj. 27. 14:54
 24/30 anonim ***** válasza:

(#20 vagyok)

nem jósoltam, és nem is kívánom, hogy úgy legyen ahogy írtam ... neked lesz problémád, téged frusztrál majd, ha ő jelentősen többet keres ... te úriember vagy, és nem várod el tőle, hogy fizessen a kevésből, meg úgy egyáltalán ... hát ezért fog zavarni, ha ő többet visz haza, ha ő jobban kereső társaságban mozog (tolmácsolásnál ez könnyen előfordul)

2015. máj. 27. 14:58
 25/30 anonim ***** válasza:

de nem érted a kitartott szó jelentését.

ha programokat szerveztek és te fizeted az egészen más, mintha ott élne "a nyakadon" 0 jövedelemmel, és te etetnéd, ruháznád stb

2015. máj. 27. 15:01
 26/30 anonim ***** válasza:

Nem kitartott, csak buta. Vagy nem gondolkozik veled hosszútávon. Egy-két hónapon komoly kapcsolatban szerintem nem szabad fennakadni. Mi lesz, ha eltörik a lába és egy hónapig gipszben lesz? Hazaköltözik a szüleihez, hogy ne legyen kitartott?

Én hasonló cipőben járok, azzal a különbséggel, hogy muszáj dolgoznom, mert a párom keresete nem túl sok. De az államvizsga miatt így is szabadságon leszek a jövő héttől, és diákmunka lévén nem kapok érte egy fillért sem.

Pont tegnap beszélgettünk erről. Ő azt mondta, hogy az egészben csak az zavarja, hogy nem tud annyit keresni, hogy több időt fordíthassak a tanulásra és muszáj dolgoznom. Lehet, hogy pénzéhes vagyok, de ha megtehetném, már két-három hete biztosan csak a tanulással foglalkoznék.

Mivel vele tervezem az életem, nem zavar a dolog. Nálunk is én vagyok a magasabban képzett és várhatóan én is fogok többet keresni. Tulajdonképpen ha nagyon forintosítani akarjuk a dolgot, akkor ez neki egy elég jó befektetés :D

2015. máj. 27. 15:05
 27/30 anonim ***** válasza:
Mért lenne kitartott? NEm követelőzik és dolgozni akar, már ez is bűn?
2015. máj. 27. 15:05
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

hogy a # 20-ast ignoráljam,ha most ez ennyire zavarja,hogy ő nem keres te pedig igen és ezért nem költözik oda hozzád, pár éven belül fordított esetben szerinted nem fogja zavarni ,ha te nem keresel annyit mint ő/nem keresel ő meg igen????

ÉS nem sértegetni akartalak,csak kicsit felfoghatnád azt amit mondani szeretnék, szerintem a barátnődnek fontosak az anyagiak.

2015. máj. 27. 15:08
 29/30 anonim ***** válasza:

#28 engem?? ... hiszen ugyanazt mondjuk

(#20-as)

2015. máj. 27. 15:22
 30/30 anonim ***** válasza:
igaz
2015. máj. 27. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!