Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megbántott a párom és nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántott a párom és nem is keres. Mi a teendő, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Tegnap este összekaptunk a párommal, vagyis inkabb o velem.

Próbáltam vele beszelgetni (tavkapcsolat, ezert csak írásban), de o órákig nem reagált pedig láttam, hogy más közösségi oldalakon elérhető. Irtam neki, hogy nem ertem miert csinálja ezt, de akkor inkabb nem irok neki, mire a fejemhez vágta hogy idegesítem, mert o most mást csinal (ezt korábban nem mondta) es hogy ne írjak neki. Erre nem is irtam mar, de azóta nem keres, es nem irt, nem hívott semmi.

Nekem ez elegge rosszul esett, hogy kb szoszerint elküldött a francba es meg csak nem is ir (azt mar el sem varom hogy bocsánatot kérjen az ilyen beszéde miatt).

Szerintetek?

2015. máj. 27. 07:03
1 2
 11/20 Joe.38 ***** válasza:
Keress egy éretteb pasit és költözz hozzá.! No az akarni fogja , hogy lógj rajta. Sajnálom a fiatalok naprol napra változnak. Szombaton buli hétfőn már mást szeretne . Maguk se tudják meg mit akarnak. Komoly kapcsolatra komoly férfitől várhatsz. Ez ennyire egyszerű.
2015. máj. 27. 14:53
 12/20 omba ***** válasza:

Ki mondta, hogy fuldoklik a pasi? (ez esetben a Ventolin hörgőtágító spay javasolt).

Távkapcsolatban is elege van belőled... hát mi volna, ha együtt is élnétek.

Ne írj, mit is írnál?

2015. máj. 27. 17:10
 13/20 anonim ***** válasza:
Egy távkapcsolat nem sok jóra vezethet. Kezdjük ott, hogy nem is egymásba, hanem a másikról magatokban kialakított, idealizált képbe vagytok szerelmesek. Ez tinikorban talán még eldöcög valahogy , de itt felnőtt párkapcsolatról van (pontosabban lenne) szó. Zárd rövidre (a pasi már megtette) és ne raboljátok egymás idejét.
2015. máj. 27. 17:18
 14/20 anonim ***** válasza:

Én is távkapcsolatban élek több mint másfél éve.És épp fiatalabb koromban nem tudtam volna elképzelni ezt a felállást.Így viszont működik.

Válaszolván a problémádra szerintem gyakorlatilag szakított veled a barátod.De ne legyen igazam!

Ha nekem fontos valaki akkor azt a viták ellenére is megtisztelem azzal,hogy válaszolok ill. keresem amikor csak tudom.

44F

2015. máj. 27. 18:12
 15/20 omba ***** válasza:
44F, ha elküldenek a francba, azt milyen válasszal "tiszteled meg" ?
2015. máj. 27. 18:21
 16/20 omba ***** válasza:
Az, hogy távkapcsolat, mit jelent? Valaha együtt jártatok, csak úgy fordult az élet, - vagy csak a neten megtetszettetek egymásnak, és ez az?
2015. máj. 27. 18:23
 17/20 anonim ***** válasza:
Omba!A pasi helyében értettem.Ő küldte el.Akkor is bunkóság ha nem keresi.
2015. máj. 27. 18:28
 18/20 A kérdező kommentje:
Tavkapcsolat alatt azt ertem utolso előtti, hogy nyarakat egyutt töltjük, de neten ismerkedtünk meg es altalaban ket hetente talalkozunk, bár egy magánéleti probléma miatt, júniusig most nem tudunk.
2015. máj. 27. 18:42
 19/20 anonim ***** válasza:
Egyszerű távkapcsolatban vagytok...ő generàlt egy veszekedést mert képben van egy közelebbi làny, màst csinàl=csajozik.
2017. jan. 8. 12:45
 20/20 A kérdező kommentje:
Ne aggódj nem volt közben mas lány. Persze azóta mar szakítottunk de nagyon nem ezért. :D De azert köszönöm az utólagos 'pozitiv' választ, remelem másnak nem ilyen tanácsokat osztogatsz. Mert ha igen, akkor felesleges neked a gyakori.
2017. jan. 10. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!