Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Ha még huszonévese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ha még huszonévesen is undoritónak tartom a pasikat belsőleg, de hetero vagyok

Figyelt kérdés

2015. máj. 25. 17:27
 1/9 To7ka ***** válasza:
67%
Élvezd őket külsőleg, majd ők élveznek Téged belsőleg!!:3
2015. máj. 25. 17:29
 2/9 anonim ***** válasza:
te vagy az Hasfelmeccő Mónika? :D
2015. máj. 25. 17:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Kiforditva mindenki rozsaszin :-) belsoleg tenyleg undorito
2015. máj. 25. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Kifejthetnéd, mi a bajod velünk. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg a férfiakkal van bajod, vagy simán egy újabb, a bunkó machókra bukó naív kislányról van szó.
2015. máj. 25. 17:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Kifejtenétek, mit értetek azalatt, hogy undorító? Nagyon kíváncsi vagyok!
2015. máj. 25. 17:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Fordulj pszichológushoz. Mivel nem ismerheted az összes férfit, sőt, ezzel a mentalitással nem valószínű, hogy valaha igazán közelről megismertél volna egy arra érdemes férfit, amit érzel, irracionális előítélet. Valami oka van, abból kell kigyógyulnod. Könnyen lehet, hogy a visszautasítástól, érzelmi kiszolgáltatottságtól, megcsalástól stb. való félelmeid miatt alakult ki ez az önvédelmi reakciód.
2015. máj. 25. 18:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is a nőket... Kvittek vagyunk.
2015. máj. 25. 19:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Akkor bennem csalódnál! Szerintem én kívülről vagyok rosszabb (talán nem undorító, csak "teltkarcsúbb"), belülről viszont egész értelmes, elfogadható embernek ismernek.

Ne általánosíts ennyire, mindnyájan különbözőek vagyunk! Az tény, hogy mindegyikünk esze csak a szexen jár egyfolytában, de szerintünk ez természetes és egyáltalán nem undorító! :)

2015. máj. 25. 20:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem te egyszerűen nem találkoztál még egy átlagos normális férfival se, csak a söpredékkel. Nem lehet, hogy a normálisakon egyszerűen átnézel?
2015. jún. 15. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!