Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy mindenki által helyesnek tartott férfinak létezik, hogy tetszhet egy csúnyácska nő?
Én vagyok a nő,és hát sajnos bevallom,nem születtem szépnek,átlagos vagyok.
Az egyetemen van egy férfi,aki több ismerősöm szerint is nagyon helyes,és ő szívesen beszélget velem,csipkelődik,kötekszik,és jól érezzük magunkat egymással,van,hogy facebook-on is beszélgetünk.
Hogyan deríthetném ki az igazságot?
Azt ne írjátok,hogy kérdezzem meg tőle,mert úgysem merem.
#9-es.
Ez nem igaz egyáltalán,amit írtál.
Ezt írtad Te:
"Önbizalomhiányos nők/férfiak pont ott rontják el, hogy nem hiszik, a másik őszintén érdeklődik, nem adnak visszajelzést, ezért a másik fél felad a próbálkozással. Így lesz az "úgysem kellek senkinek" elgondolásból mesterségesen bevonzott valóság"
Mert nálam és sok más ismerősömnél is egyáltalán nem így nézett ki a dolog.Hanem úgy, hogy felénk egy nő sem érdeklődött soha semmilyen szinten,így aztán nem volt mire visszajelezni.Ennek lett a következménye az,hogy most már valóban azt gondoljuk,hogy nem kellünk senkinek,mert így is van valójában is.Régen még mi is hittünk a naiv szövegeknek,mára már nem.Sok évnyi visszautasítás,megalázás,kinevetés után ki hinne benne?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!