Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy mindenki által helyesnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy mindenki által helyesnek tartott férfinak létezik, hogy tetszhet egy csúnyácska nő?

Figyelt kérdés

Én vagyok a nő,és hát sajnos bevallom,nem születtem szépnek,átlagos vagyok.

Az egyetemen van egy férfi,aki több ismerősöm szerint is nagyon helyes,és ő szívesen beszélget velem,csipkelődik,kötekszik,és jól érezzük magunkat egymással,van,hogy facebook-on is beszélgetünk.

Hogyan deríthetném ki az igazságot?

Azt ne írjátok,hogy kérdezzem meg tőle,mert úgysem merem.

2015. máj. 25. 16:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hiszen tudja,hogy jól érzem magam vele,de legközelebb,hogyha 'Csókolom'-ozik,én is ugyanazt fogom mondani neki. :)
2015. máj. 25. 16:30
 12/13 anonim ***** válasza:

#9-es.

Ez nem igaz egyáltalán,amit írtál.

Ezt írtad Te:

"Önbizalomhiányos nők/férfiak pont ott rontják el, hogy nem hiszik, a másik őszintén érdeklődik, nem adnak visszajelzést, ezért a másik fél felad a próbálkozással. Így lesz az "úgysem kellek senkinek" elgondolásból mesterségesen bevonzott valóság"

Mert nálam és sok más ismerősömnél is egyáltalán nem így nézett ki a dolog.Hanem úgy, hogy felénk egy nő sem érdeklődött soha semmilyen szinten,így aztán nem volt mire visszajelezni.Ennek lett a következménye az,hogy most már valóban azt gondoljuk,hogy nem kellünk senkinek,mert így is van valójában is.Régen még mi is hittünk a naiv szövegeknek,mára már nem.Sok évnyi visszautasítás,megalázás,kinevetés után ki hinne benne?!

2015. máj. 25. 16:35
 13/13 anonim ***** válasza:
12-es, mint túlsúlyos, csúnya nő, hasonlóan szerencsétlen adottságokkal bíró nőkből és férfiakból álló baráti körrel: DE, igazam van, ugyanis én 100%-ig ezt tapasztaltam. Sajnálom, ha nektek nem jött össze, de mivel van olyan rokonom, aki bányarém kinézettel (nagyon durván nem túlzok!) is feleségül vett egy kedves, csinos, jómódú lányt, akit a szülei kitagadtak, amiért ilyen csúnya és szegény embert választott, azt gondolom, mindenféle külsővel van remény. Minél több embert megismersz, és minél pozitívabb vagy, annál inkább. Néha belefárad az ember a kudarcokba, de ha ismét összeszeded magad és nem keseredsz meg, nem fogsz örökre egyedül maradni.
2015. máj. 25. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!