Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kis vagy nagykanál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis vagy nagykanál?

Figyelt kérdés
2015. máj. 24. 22:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Na, tudatlan vagyok. Köszönöm szépen a segítséget!

A kérdésre válaszolva kiskanál. :)

2015. máj. 24. 22:35
 12/23 anonim ***** válasza:
Fakanál.
2015. máj. 24. 22:35
 13/23 anonim ***** válasza:
Azét kellettek a kommentok is, hogy megértsem mi a nyavaja akar ez a kérdés lenni. 99%-ban én ölelem át a barátnőm aláskor.
2015. máj. 24. 22:36
 14/23 A kérdező kommentje:

Ó, bocsánat, nem tudtam, hogy magyarul kiflivel használják! :D

9-es, és jobban is szeretsz nagy lenni, vagy inkább azért vagy általában az, mert férfi vagy?

Én lányként általában a nagypárnámat átölelve szoktam elaludni, nem tudom, majd egy valós fiúval mennyire lesz sikeres a művelet. :D De az is jólesne, ha valaki más ölelne át hátulról. :)

2015. máj. 24. 22:40
 15/23 anonim ***** válasza:

én nem szeretem egyiket se,mert az azt jelenti, hogy háttal van az egyikőnk a másiknak!

szóval inkább egymásfelé fordulva,vagy a párom mellkasára hajtva a fejem szeretek feküdni :)

2015. máj. 24. 22:43
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ezen majd ráérek gondolkodni, ha egyszer eljön velem egy lány legalább első randira.
2015. máj. 24. 22:44
 17/23 opened paradise ***** válasza:

Pedig a lányok általában a kicsire szavaznak,de én is azt szeretem,kényelmesebb.

Az meg,hogy egymás felé fordulva,kézenfogva,nózinkat összeérintve...szerintem csak a filmekben lehetséges :D

2015. máj. 24. 22:46
 18/23 anonim ***** válasza:
8%
Merőkanál.
2015. máj. 24. 22:47
 19/23 anonim ***** válasza:
Én késelni szeretek.
2015. máj. 24. 22:52
 20/23 anonim ***** válasza:

Álmomban gyakran hátatfordítok a páromnak, amit ő nem szeret, így mindig átölel és én leszek a kiskanál. De egyszer elmondta, hogy jobban szeret ő lenni a kiskanál, gondolom azért mert neki is olyan védelmező érzést kelt plusz nem kell megküzdenie a hajtömegemmel.:D

AZ egyik válaszoló írta a szembefordulós nóziérintős pózt...na az nem csak a mesében van, mi nagyon szeretjük:) Viszont az már más kérdés, hogy egy óra múlva már más pózban fekszük.:D

2015. máj. 24. 23:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!