Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha nőként érzem, hogy tetszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nőként érzem, hogy tetszem a férfinak, akivel mostanában többet beszélgetünk, akkor bízhatok a megérzésemben? Ti is megérzitek?

Figyelt kérdés

A férfinak család van,de a munkahelyen mostanság több időt együtt töltünk,ami régen nem volt így,aztán beszélgetünk mindenféléről.

Érzem,hogy néha rajtam felejti a tekintetét,odanézek,akkor elkapja valamerre,de sosem mondanám neki,hogy 'mit nézel' vagy hasonló,mosolyogva néz rám,és visszanéz,mikor elköszön.

Ismerem a testbeszédet,tanulmányozom,alkalmazom,olvastam pár könyvet a témában,és ő az abszolút érdeklődés jeleit mutatja felém,viszont szavakkal ezt nem mondja ki,csak ezek a gesztusok.

Azért merek kételkedni magamban,mert én egy átlagos nő vagyok külsőre,de tényleg.

Magas vagyok,kissé duci,de átlagos kinézetű nő.

Ő pedig egy olyan férfi,akire már akkor is azt mondtam,hogy 'Húha!',amikor még nem is ismertem.

De hogy megismertem,úgy sem változott a véleményem.

Magas,helyes,vicces,remek apuka.

Ti voltatok már így?

2015. máj. 23. 21:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ja 8-as voltam.
2015. máj. 25. 14:15
 12/16 anonim ***** válasza:
Átkozódás helyett tudsz értelmesen egyáltalán beszélni? vagy gondolkodni?
2015. máj. 25. 14:19
 13/16 anonim ***** válasza:
Kérdező kicsit el vagy tévedve. Te meg azt éld át, hogy majd a férjed lenyúlja egy hasonló, mint te. Nem tudom mit drámázol, helyette lehetnél boldog is, de te inkább hülye vagy. Túl unalmas az életed és ez a baj. Már elnézést kérek.
2015. máj. 25. 15:54
 14/16 A kérdező kommentje:

El van nézve.

Tudjátok,nekem sosem lesz férjem.

Egy embert szerettem csak eddigi életembe,tiszta szívből és igazán,Őt szerettem volna férjemnek,a gyermekeim apjának,és mi lett?

Elhagyott...életem legcsodálatosabb 1 éve volt.

2015. máj. 26. 00:45
 15/16 anonim ***** válasza:
Pff aztán mennyi idős vagy? Ilyen felfogással 15-16ra tippelek, előtted az élet.
2015. máj. 26. 00:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Felejtsd el. Ezt a testbeszéd sz--ságot meg főleg. Elolvastál 10 könyvet és már azt hiszed, hogy mindent tudsz? Ahhoz sok év és folyamatos megfigyelés, tanulás kellene, de még így is lutri.

Van felesége és gyermeke, akit szeret. Rád nézett? Megnézett? És?

Képzeld én halálosan szerelmes vagyok a páromba, de még attól megnézek, gondolok más férfira is. Pont simán megcsinálom azt közvetlenségből amit ő, de sosem kezdenék ki senkivel, mert a szerelmemet szeretem és tisztelem.

Szóval vedd észre magad, mert csak beképzeled. Nem lesz túl jó érzés, ha elküld a francba, mert nem túl imponáló egy pasinak sem egy sz-rkeverő r!banc.

Mert köszön meg rád néz, már azt hiszed, hogy kellenél neki. Velem minden munkstárs ezt csinálja. Tudod miért? Mert ez teljesen természetes dolog. Társasági lények vagyunk, nem remeték.

Ne járasd le magad, a "cég q*vája" nem a legszebb cím. 25N

2015. júl. 14. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!