Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet valakiből direkt módon szeretni, ha muszáj még vele élni 1-2 hónapig?
Együtt élünk 3 éve 4.5 éves jegyeskapcsolatban vagyunk...
Sokszor átvert engem, csalódtam benne, de szeretem...
25F vagyok
A legjobb módszer, hogy lépni tudj, az ha örökké felidézed magadba azokat a pillanatokat, amikor hazudott, átvert téged, magadra hagyott a bajban, becsapott, nem segített a sok egyedül töltött idők, amikor mindig csak az ő igényei voltak, a tiéd sosem stb..egyszóval az igen fájdalmas megtörtént fizikailag lévő dolgok, nem azok amiket mástól hallottál, hanem amit te tapasztaltál. Amikor elgyengülnél, bevillantod magadba.
Ez az egész "móka" addig és arra elég, hogy lépni tudj tőle. A saját belső harcod, és lelki fájdalmadat neked kell csendesen megvívnod utána, ami lehet pár hónap, és lehet pár év is.
Köszi szépen a hasznos válaszokat!!!
Várok további javaslatokat is :)) a Spotot már beiktattam újra elkezdtem gyúrni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!