Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van a szerelemnek?
"Ebből adódóan könnyen elsiklik egymás felett a kettő észrevétlenül, x ideig működik a dolog, utána meg jön a hideg zuhany."
Az már egyéni hiba. Akkor nem látom, ami a szemem előtt van, ha nem akarom, nem akkor, ha szerelmes vagyok.
Hát, 11-es, nálam nem, mert nekem nem kell gyerek.
Amiről te beszélsz, az inkább csak maga a szexuális vágy szerintem.
"Akkor nem látom, ami a szemem előtt van, ha nem akarom, nem akkor, ha szerelmes vagyok."
Látod, csak kimagyarázod, hogy az nem is úgy van, meg miért nem baj. Közben józan ésszel igenis baj lenne.
Én tapasztalatból beszélek olyan dolgokról, amiket átéltem, de nem tisztem meggyőzni senkit, végül is felőlem azt hiszel, amit akarsz.
"Én tapasztalatból beszélek olyan dolgokról, amiket átéltem, de nem tisztem meggyőzni senkit, végül is felőlem azt hiszel, amit akarsz."
Remélem azt azért tudod, hogy ebben a tapasztalatban nagyon nagy adag szerencse is van...
Én nem egyetlen tapasztalatról és nem egy kapcsolat tapasztalatáról beszélek. Hanem ismerem a rózsaszín ködöt is, mikor valójában nem voltam szerelmes és elsiklottam a hibák felett.
De az is lehet, hogy ezeket nem egyformán élik meg az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!