Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban vagyok, de másba szerelmes?
2 éve odáig meg vissza voltam egy srácért, ő is értem, de sajna összevesztünk még az elején, néhány nap után, mert azt hitte, hazudtam neki egy fontos dologban.
Most már 2 éve kapcsolatom van, együtt élek a párommal. Néha boldog vagyok, néha meg a sírás kerülget, annyira hiányzik a másik srác, és ezt már sosem hozhatom helyre, mert nem hallgatott meg, most meg már van köztünk 4000km.
Mit tegyek?
21L
Nem az, hogy nem vagyok boldog. Sokan érdekeltek előtte is, utána is, de senki annyira, mint az a srác.
Néhány napot jártunk, nem néhány napig ismertem.
Jól értem, hogy van egy párkapcsolatod, ami alapjában véve nem rossz, és van egy álom pasi, akivel igazából sosem jártál, sosem éltél egy fedél alatt, valójában fogalmad sincs, hogy hogyan működne közöttetek a dolog, de biztos ő lenne az igazi?
Belegondoltál már, hogy az álom pasid, legalább 75-80%-ban a fantáziád szüleménye, mert mikor a párod nem figyel rád egy fárasztó munkanap után akkor álom pasi biztos nem lenne ilyen, mert mikor a párod elmegy a haverokkal és téged nem visz magával, akkor álom pasi biztos elvinne, álom pasi kitakarítana, álom pasi nem hagyná szanaszét a cuccot, mindig kielégítene, és sosem feledné el a neked fontos dolgokat, nem vitázna, mindig a megfelelő dolgokat mondaná...
Esküszöm, nem vagyok nőgyűlölő, de mit gondoljon egy férfi olyankor, amikor azt látja, hogy van egy nő, annak van egy rendes párja, a csaj pedig évek óta egy olyan pasi után epekedik ennek ellenére, aki éppen csak azt nem mondta neki, hogy dögöljön meg, majd le se szarja évek óta...
most komolyan nem hiszek abban a legendában, hogy a nőknek a tapló, bunkó pasik kellenek, könyörgöm ne bizonyítsd már be, hogy tévedek, és a legenda igaz :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!