Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rámtör a rossz érzés, ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rámtör a rossz érzés, ha nem tudom, h mikor látom őt újra. Depresszió, vagy mi a szösz?

Figyelt kérdés
Újra szerelmes tudtam lenni, újra a tűkön ülve várom, h mikor lehetek újra vele, azok a bizonyos "pillangók" a gyomorban amikor rágondolok, amit sosem hittem volna, h még 1x ilyes lesz velem a legutóbbi nagy csalódásom után... Tegnap találkoztunk,de mára már annyira le vagyok törve, h nem tudom, h mikor látom őt újra. Nekem vizsgaidőszakom van, ő pedig hol így - hol úgy dolgozik. Kiszámíthatatlan. Sajnos nem tudunk annyit együtt lenni, de ez nem tántorít el, viszont ilyenkor mikor egyedül vagyok, sokszor félek attól, h az egyetem miatt nem tudunk annyit együtt lenni és félek, h lelép ez miatt, ahogy az előző barátom is tette...Félek, h másik nőt fog keresni mikor unatkozik. Ez azért is merül fel bennem, mert még mindig azon az oldalon csevegünk ahol megismertük egymást,tehát egy ismerkedős oldalon... Most ha én letörlöm magam, akkor honnan tudjam, h ő is ezt fogja tenni? Lehet gyerekesnek hangzik, de most nagyon magamalatt vagyok...Magamba "nyomtam" ezeket a gondolatokat... :(
2015. máj. 19. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
talán beszélj vele négyszemközt,és megnyugszol
2015. máj. 19. 16:02
 2/5 Mumusan ***** válasza:
Hipp-hopp letelik a vizsgaidőszak, és annyit lesztek együtt amennyit jólesik. Az normális hogy hiányzik. Ha attól tartasz hogy lelép, akkor mondd el neki ezt a félelmedet. Megbeszélitek, megnyugszol. Depresszió ellen jó az álmodozás, tervezgetés hogy hova kiránduljatok meg ilyenek. Kösd le magad a tanulással plusz hobbival. Gyorsabban telik így a külön töltött idő.
2015. máj. 19. 16:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Nem szeretném, h azt gondolja h egy nyavajgós p***ával jött össze, akinek a nap 24 órájában szüksége van a törődésre csak h ne depizzen be, de félek, h én meg túlságosan beleélem magam abba, h együtt vagyunk aztán puff eldob magától. Tudom, nincs garancia semmire se...
2015. máj. 19. 16:24
 4/5 Mumusan ***** válasza:
Ne legyél a holnap embere. Örülj a mának. Azt azért jó megbeszélni hogy nem gond-e hogy ritkán találkoztok.
2015. máj. 19. 16:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem panaszkodhatok, mert eddig is mindig megoldottuk... :) megírtam neki, h mikor fogunk találkozni és írta, h ne féljek, mindent megfogunk oldalni, ahogy eddig is, főleg, h én csak vizsgázni megyek be suliba, így hétköznap is találkozhatunk kicsi kikapcsolódásképpen a tanulás mellett.. :) Azért ez megnyugtató :)
2015. máj. 19. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!