Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok, mit érezhet? Fájhat-e még Neki? Tapasztaltabbak írjanak légyszi
Figyelt kérdés
Mielőtt ide írjátok, hogy baj van velem, légyszi gondoljátok meg. Ezt csak azért írtam ki, hogy netalán volt e más is ilyen helyzetben. Az van, hogy Magyarországról ismerek valakit, de nem szeretném megnevezni se foglalkozását, se semmi ilyen személyes dolgot, mert ezzel lehet sejteni fogtok valamire. Csak az a történet, hogy évekig együtt volt egy lánnyal, még a menyasszonya is volt, de szakitottak sajnos, és egy munkatársával van jelenleg a lány. Szerintetek mit érezhet, fájhat e még neki? Amúgy én csak sajnálom, és kivancsi vagyok a ti vélemenyetekre. Kérlek tapasztaltabbak írjanak, köszönöm az értelmes válaszokat!2015. máj. 18. 17:54
1/6 anonim válasza:
Attól függ. Milyen volt a szakítás, mi miatt stb
2/6 A kérdező kommentje:
Ahha ertem. koszi :)
2015. máj. 20. 14:53
4/6 A kérdező kommentje:
Hát ezelőtt kb. 2 éve vagy kevesebb
2015. máj. 21. 18:41
5/6 anonim válasza:
Kötve hiszem, hogy valamit is érezne még.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. máj. 22. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!