Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hisztek abban, hogy akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek abban, hogy akik összetartoznak, előbb-utóbb egymásra találnak?

Figyelt kérdés
2015. máj. 16. 16:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szeretnék hinni benne, jó gondolat

pont mint a jó mindig elnyeri a jutalmát, a gonosz meg megbűnhődik

mint a mesében, jó is lenne

ezzel az egymásra találással (még) nem vagyok szkeptikus és remélem tényleg így lesz (azt persze tudom hogy tenni is kell érte)

aztán majd meglátjuk hogy alakul

2015. máj. 16. 18:56
 12/14 anonim ***** válasza:
...és boldogan élnek, amíg meg nem halnak.
2015. máj. 16. 19:35
 13/14 A kérdező kommentje:
Abban én sem hiszek, hogy mindörökké boldogan élnek, és hogy több Igazi is lehet, de lehet, hogy akik tényleg nagyon egyformák, és passzolnak egymáshoz, előbb-utóbb úgy alakulnak a körülmények, hogy együtt lesznek. :)
2015. máj. 16. 19:58
 14/14 anonim ***** válasza:

a körülményeket nem csak az akarás formálja,hinni lehet csak nincs nagyon miben,a nők annyira álmodozók,szerencsére azért a valóság más

és mi az hogy több igazi is lehet? csak olyan lehet,senki nem gondolhatja hogy van egy ember aki neki teremtődött,az csak úgy alakult,és ezrekre igaz lehetne.

2015. máj. 16. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!