Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy lányba aki nem tetszik külsőleg és mivel ezt tudja nem akar velem lenni, mit csináljak?
Sajnos egyet kell értenem az előző hozzászólóval, a kommentedben tulajdonképpen megválaszoltad a kérdést. A nőknél ezek a dolgok igenis összefüggnek, és nem lehet kettéválasztani akkor sem, ha akarom.
Exemmel voltam hasonló szituban: tisztában voltam vele, hogy cseppet sem vagyok az esete, nem is értettem, miért kezdett el velem flörtölni. Mi végül összejöttünk, de ez bizony megmaradt később is. Ahogy írtad te is, ő pasimódra simán beszólogatott, ha valami nem tetszett neki rajtam, ezt pedig hosszú távon egy nő sem nyeli le. Főleg ugye olyan indítással, hogy nem vagyok az adott pasi esete...
Próbálkozni lehet, de hacsak nem tudsz úgy megváltozni, hogy ezeket a dolgokat elfelejtsd, akkor hosszú távon nem sok esélyetek van együtt. Mert a lány biztos, hogy nem fogja elfelejteni, és ez folyamatosan rombolni fogja az önbizalmát.
ez kicsit összetett lesz... de tessék itt egy női vélemény..
azért fura amit mondasz mert ha megnézzük a női férfi különbségeket... egy nőnek az első sexuális erénye a teste, még egy ffinál inkább a testbeszéde.
nem vagyok leszbikus, de azért valljuk be egy pasi nem tud úgy szép lenni ahogy egy nő... legalábbis nem a szépségükkel versengenek hanem inkább testbeszéddel, meg dominanciával.
szóval emiatt én úgy értékelem hogy egy csúnya vagy nőben egyenlő egy vacak a testbeszéded férfiban.
és bár értem én, én is tudok vonzódni nem szép férfihoz, de pont ezért mert a testbeszéd + a jellem az megvan. ha ez változna már nem tartanám vonzónak valószínű..vagy nem annyira...és emiatt értékelem úgy hogy egy nőben egy szépségbeli hiba is hasonló hatással kéne hogy legyen egy ffira, mivel nőkben ez az elsődleges csábítóeszköz, és ha ebben van hiba, akkor hogyan csábít?..na mindegy ez filozofikus lett.
de értem mit mondasz, csak nekünk nőknek általában, vagyis inkább csak sokszor, ez nem elég...mi arra vágyunk h rajongjanak értünk, és abba nem fér bele ha látnak rajtunk hibát. hiszen pl ha egy star-ért rajongasz...bárnit elnézel neki..de nem úgy hogy jajj megölt valakit rosz ember, hanem úgy hogy, jaj nem az ő hibája..érted? :d bocs ez kusza lett
Értem amit írsz, de azt nem mondtam hogy csúnya lenne ez a lány, meg hogy semmi sem tetszik rajta. Egy jó alakú, dögös csajról van szó. Simán beindulok rá. Csak vannak azért hibái, van rajta olyan ami nem tetszik, de ez nem azt jelenti hogy ő akkor már nem csábít engem a testével. Mi férfiak nem ragadunk le ennyire a részleteknél. Ha felizgat oké, ha nem izgat fel nem oké. Igazából ennyi a lényeg. Én már nem foglalkozom a hibáival mert azóta megismertük egymást, elindult a vonzalom és az érzelmek is kialakultak. Sztem már nincs itt probléma. Csak ő ragadt le ennél. Pedig nem is mondogatom neki és nem is szándékozom mondani. Főleg hogy olyan dolgokról van szó, ami adottság, nem tehet róla. Ő a testéből kihozza a maximumot, amit pl nagyon is becsülök benne. És ezt többször is mondtam neki. Érdekes hogy valahogy a nők a dicsérő szavakat kevésbé hallják meg vagy azonnal elfelejtik. Bezzeg a negatívat azt emlegetik ameddig csak lehet, akkor is ha már rég nem téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!