Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes lettem egy lányba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem egy lányba aki nem tetszik külsőleg és mivel ezt tudja nem akar velem lenni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Még akkor mondtam el neki hogy egyáltalán nem jön be külsőleg mikor nem éreztem semmit iránta, akkor ismertük csak meg egymást és mivel láttam rajta hogy neki tetszem, gondoltam szólok időben hogy semmi esélye. Aztán eléggé megszerettem, kezdeményeztem is. Eleinte jól ment, aztán ahogy közelebb kerültünk volna egymáshoz fizikailag, elkezdett visszautasítani. Azt mondja kellemetlenül érzi magát, mert tudja hogy nem tetszik nekem a teste és ezért neki fura is hogy hozzáérek. Pedig engem már nem zavar, de nem érti meg, rá van feszülve erre a dologra. Most már azzal jön hogy nem illünk emiatt össze és hagyjuk egymást. Pedig ő is szeret. Most mi legyen?

2015. máj. 15. 16:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor megválaszoltad a saját kérdésed. A tény, amit állítottál, részedről csak tény, a nő részéről pedig bizalmatlanságra ad okot. Egyikőtök sem tud változtatni a felfogásán csak azért, mert akar. Valószínűleg ő szeretne hinni neked, de nem tud. Olyan helyre tapostál, amire egyébként is érzékeny. Ösztönös önvédelem, hogy elutasít, mert nagy a valószínűsége, hogy ismét megbántod úgy, hogy észre sem veszed.
2015. máj. 16. 18:15
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos egyet kell értenem az előző hozzászólóval, a kommentedben tulajdonképpen megválaszoltad a kérdést. A nőknél ezek a dolgok igenis összefüggnek, és nem lehet kettéválasztani akkor sem, ha akarom.

Exemmel voltam hasonló szituban: tisztában voltam vele, hogy cseppet sem vagyok az esete, nem is értettem, miért kezdett el velem flörtölni. Mi végül összejöttünk, de ez bizony megmaradt később is. Ahogy írtad te is, ő pasimódra simán beszólogatott, ha valami nem tetszett neki rajtam, ezt pedig hosszú távon egy nő sem nyeli le. Főleg ugye olyan indítással, hogy nem vagyok az adott pasi esete...

Próbálkozni lehet, de hacsak nem tudsz úgy megváltozni, hogy ezeket a dolgokat elfelejtsd, akkor hosszú távon nem sok esélyetek van együtt. Mert a lány biztos, hogy nem fogja elfelejteni, és ez folyamatosan rombolni fogja az önbizalmát.

2015. máj. 16. 19:39
 13/22 Missi_Key ***** válasza:
10%

ez kicsit összetett lesz... de tessék itt egy női vélemény..

azért fura amit mondasz mert ha megnézzük a női férfi különbségeket... egy nőnek az első sexuális erénye a teste, még egy ffinál inkább a testbeszéde.

nem vagyok leszbikus, de azért valljuk be egy pasi nem tud úgy szép lenni ahogy egy nő... legalábbis nem a szépségükkel versengenek hanem inkább testbeszéddel, meg dominanciával.

szóval emiatt én úgy értékelem hogy egy csúnya vagy nőben egyenlő egy vacak a testbeszéded férfiban.

és bár értem én, én is tudok vonzódni nem szép férfihoz, de pont ezért mert a testbeszéd + a jellem az megvan. ha ez változna már nem tartanám vonzónak valószínű..vagy nem annyira...és emiatt értékelem úgy hogy egy nőben egy szépségbeli hiba is hasonló hatással kéne hogy legyen egy ffira, mivel nőkben ez az elsődleges csábítóeszköz, és ha ebben van hiba, akkor hogyan csábít?..na mindegy ez filozofikus lett.

de értem mit mondasz, csak nekünk nőknek általában, vagyis inkább csak sokszor, ez nem elég...mi arra vágyunk h rajongjanak értünk, és abba nem fér bele ha látnak rajtunk hibát. hiszen pl ha egy star-ért rajongasz...bárnit elnézel neki..de nem úgy hogy jajj megölt valakit rosz ember, hanem úgy hogy, jaj nem az ő hibája..érted? :d bocs ez kusza lett

2015. máj. 16. 21:39
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Küldd el Neki a Büszkeség és balítélet (BBC, 6 részes verzió) egyik jelenetét, amikor Mr. Darcy szerelmet vall a lánynak, aki egyáltalán nem is jött be neki, mégis beleszeretett. Valami isteni jelenet, na meg az egész film. Mondd meg neki, hogy nézze meg:)
2015. máj. 16. 21:56
 15/22 A kérdező kommentje:

Értem amit írsz, de azt nem mondtam hogy csúnya lenne ez a lány, meg hogy semmi sem tetszik rajta. Egy jó alakú, dögös csajról van szó. Simán beindulok rá. Csak vannak azért hibái, van rajta olyan ami nem tetszik, de ez nem azt jelenti hogy ő akkor már nem csábít engem a testével. Mi férfiak nem ragadunk le ennyire a részleteknél. Ha felizgat oké, ha nem izgat fel nem oké. Igazából ennyi a lényeg. Én már nem foglalkozom a hibáival mert azóta megismertük egymást, elindult a vonzalom és az érzelmek is kialakultak. Sztem már nincs itt probléma. Csak ő ragadt le ennél. Pedig nem is mondogatom neki és nem is szándékozom mondani. Főleg hogy olyan dolgokról van szó, ami adottság, nem tehet róla. Ő a testéből kihozza a maximumot, amit pl nagyon is becsülök benne. És ezt többször is mondtam neki. Érdekes hogy valahogy a nők a dicsérő szavakat kevésbé hallják meg vagy azonnal elfelejtik. Bezzeg a negatívat azt emlegetik ameddig csak lehet, akkor is ha már rég nem téma.

2015. máj. 16. 22:24
 16/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, azért szerintem ne általánosítsunk. Oké, hogy alapjába véve a nők mozognak inkább az érzelmi síkon, a pasik meg különválasztják a tényeket és az érzéseket, de azért biztosan nem mindegyik. Lehet, hogy te speciel igen, de más férfi meg nem. No de mindegy is, te már valóban megválaszoltad a saját kérdésedet. :)
2015. máj. 16. 22:46
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem igazán válaszoltam meg a saját kérdésem, mert azt kérdeztem mit csináljak. Én csak leírtam az én szemszögemből hogy néz ki ez a helyzet. De azt szeretném tudni hogyan érthetném meg vele, vagy hogyan közeledjek felé úgy, hogy elfelejtse azt hogy anno nem tetszett nekem. Meg hogy ne gondolj arra hogy engem zavarnak a hibái. Szóval valami taktika kellene úgymond. Próbáltam vele beszélni, nem jött be. Közeledtem felé fizikailag, elutasít. Közben meg szeret és nem akarja hogy megszakadjon a kapcsolat. Szóval ezt a "falat" kellene lebontani csak nem tudom hogy.
2015. máj. 16. 22:58
 18/22 Missi_Key ***** válasza:
54%
hát..egyszer mutasd meg neki hogy feláll rá a farkad, vagy bámuld sokat a seggét..., ne csak mondd hogy felizgat, hanem érezze is
2015. máj. 16. 23:53
 19/22 anonim ***** válasza:
..
2016. szept. 17. 23:13
 20/22 anonim válasza:
Missy_Key Az ellenkezője is igaz a tiédnek méghogy az hogy nem tetszik de megdugnád. 46F
2016. okt. 24. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!