Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok a "nem" az örökké az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok a "nem" az örökké az marad?

Figyelt kérdés
Nagyon hosszú történet a lényeget írom. Ismerkedtem egy fiatal lánnyal, kölcsönös volt vagy annak tűnt a dolog. Aztán eltűnt a lány magyarázat nélkül. Én tovább kerestem... Kutattam utána,neten,ismerősein keresztül. Ez miatt kb zaklató lettem, ezt a címet ő aggasztótta rám amúgy. Fél évente 1X elcsiptem a neten akkor mindig kiosztott hogy feljelent,megveret és hasonló dolgok. Meg hogy elértem hogy utáljon és undorodik tőlem. Az a gond hogy én rajongók érte! Nagyon szeretem és valahogy elszeretném érni hogy megváltozzon a véleménye. Most megint munkát keres,biztos ezer dolga baja van nem most kéne nála személyesen megjelennem igaz? De még sose láttam! :(
2015. máj. 15. 08:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolom, hogy jogos lenne a srác felháborodása... Zaklatta a lányt. A lány eltűnt valami oknál fogva, lehet dolga volt, nem volt nete, nem volt kedve írni. Bármi... de a srác kutatott utána, kereste, zaklatta az ismerőseit, később a lányt is. Én is megundorodtam volna tőle.

A fiú most a lányt hordja el mindennek, mert nem tudja feldolgozni azt a tényt, hogy lehet, hogy ő rontotta el azzal, hogy türelmetlen volt.

Másfelől pedig... miért kell a lányt hibáztatni, ha NETEN egyszer csak nincs kedve tovább ismerkedni. Én is tettem már így, mégsem vagyok önző, vagy lelketlen, vagy könnyűvérű... Valószínű neten keresztül is meglehet a szikra, itt nem volt meg. Vagy már a kezdetektől, vagy a srác rontotta el a zaklatásával.

Ezalól akárhogy próbálja, nem mentheti fel magát. Ezt elrontotta, máskor vigyáz. De számomra kifejezetten unszimpatikus, hogy a saját hibája miatt a lányt hordja le, és illeti negatív jelzőkkel. Ahelyett, hogy a saját szemében meglátná a gerendát.

2015. máj. 15. 11:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Most ne haragudj, de undorító a viselkedésed!

Had döntse már el az ember, legyen az férfi, vagy nő, hogy kivel akar beszélni, kapcsolatot tartani.

Mégis mit képzelsz, hogy így ráerőszakolod magad?

Kutakodsz utána, meg az ismerőseinek írogatsz, és még neked áll feljebb, hogy kimondja, hogy zaklató vagy? Nonszensz!

Hányok az ilyen egomán roh..adékoktól! Dehogy a csajról szól ez. Csupán nem bírod elviselni, hogy lepattintott. És az itt előadott hiszti után szerintem okkal tette.

Sőt, van egy tippem: jóval fiatalabb nálad, mi?

2015. máj. 16. 20:43
 13/13 A kérdező kommentje:

Na és? Mi van ha fiatalabb 6 és fél évvel?

Nem azért nem viselem el hogy nem akarja mert olyan nagyképű vagyok! Hanem mert fontossá vált nekem! Nem tudom mi van benne de egy másik lánnyal se éreztem ezt.

2015. máj. 16. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!